Kesän surkein asuste

On tietenkin treenikassi. Lista kyseisen kantovälineen surkeuteen on loputon. Muutaman mainitakseni:

 

  1. Treenikassin kanssa olet mega ärsyttävän näköinen, kun esim. lähijunassa kaikilla muilla on kädessään lonkero. Ja sulla se syyllistävä (terveellinen valinta), eli treenikassi. Kassin luoma tahaton hapitus on siis super lyijyinen. Halusit tai et! Sä vaan oot lyijyä, jos sulla on treenikassi 😀
  2. Treenikassi on kasvanut olkavarteen sen verran tiukasti kiinni, että otat sen ikään kuin vahingossa kaikkialle mukaasi. Hyvänä esimerkkinä toimii parin viikon takainen sunnuntai-iltainen hieronta reissu. Mukaan otin tietenkin treenikassin! Vasta hieronnan jälkeen tajusin. MITÄ?!? MIKSI MULLA ON TÄÄ JYILYINEN SÄKKI MUKANA?!?
  3. Lähdet elokuviin ja ajattelet ottaa mukaan vesipullon. Ja tadaa! Kaikki käsilaukkusi ovat niin helkutin pieniä, että shaker ei mahdu niihin! Lopulta joudut nöyrtymään ja ottamaan mukaasi treenikassin 🙁 Tyylikästä!
DSC_1361
Upea kokonaisuus 😉

Kaiken lisäksi jengi kyselee sinulta kaikkea hassua ja vain siksi, että sinulla aina se samperin treenikassi mukanasi.

 

“Onko sulla ihottumaa olkapäässä?”

-Ei, mulla on treenikassi mukana. Paljas iho (+hiki) ja tämä treenikassin turvavyö henkinen hihna josta roikkuu henkilöauton verran kamaa, takaa jatkuvan punoituksen olkapäässä.

 

“Mikä täällä haisee?”

-Mun treenikassi

“Ootko lähdössä reissuun?”

-En, vaan salille

DSC_1367
Huomaa orastava punoitus olkapäässä

 

Parasta tässä säkissä on se, että siinä säkissä ei ole ikinä mitään tarpeellista kuten (puhtaita) sukkia! Kesällä on kiva liikkua ulkona sandaaleissa, mutta kyykkykengät tarvitsee AINA ne sukat 😀

DSC_1370
Turvavyö