Barbie is ready to party!

*Yhteistyössä

Eilen tästä muijasta kaivettiin kisadieetin alle jäänyt Barbie. Päivä alkoi Sydämen Pohjasta kampaamossa. Tanja värjäsi Sydämen Pohjassa KAIKKI (viime viikon kokovartalo karvanpoiston jäljiltä jääneet) karvat, eli kulmat ja hiukset. Ilmojen kylmenemisestä johtuen päähäni laitettiin myös vähän extra lämmikettä, eli teippipidennykset. Todellinen syy teippipidennyksiin ei suinkaan ollut kisaviikonloppu 😉

DSC01732

Pään värjäyskäsittelyn jälkeen poljin pää kolmantena jalkana kynsiin *ThorBeautyyn. Barbie teemaa noudatten kaimani Linda loihti minulle kisakynsiksi jokaisen pikkutytön unelmat!

img-20161005-wa0019
<3

Koska tällä viikolla minun on vaikeaa käsittää, mitä tarkoittaa sana aikataulu, myöhästyin kynsistä ihan perustellusti 25 min. Oho! Olen edelleenkin super pahoillani! Mutta ilmeisesti en kuitenkaan saanut ikivihoja niskaani. Linda lähti nimittäin vielä illalla treenaamaan kaverikseni Malmin East Bodylle. East Bodylle muuten iso plussa lämpimästä kuntosalista! Kisadieettiläinen kiittää!

img_20161005_201106

Tänään sählään vielä koko päivän töissä, mutta huomisesta lähtien vaihdan vapaalle! Huomenna käyn Lahdessa hoitamassa ilmoittautumisen viikonlopun kisoihin ihanan äitini kyyditsemänä ja heti ilmoittautumisen jälkeen ajelemme takaisin Helsinkiin. Lauantaina onkin sitten luvassa super aikainen herätys. Minulla on nimittäin meikki ja hiukset klo: 7.30 alkaen Tanjalla Lahdessa, eli herätyskello soi Helsingissä todennäköisesti tyyliin kello neljä 😀 Viime hetken vinkkinä voin vinkata että, jos joku on nyt hätää kärsimässä kisalookkinsa kanssa ota äkkiä yhteyttä: [email protected]

Nähdään Lahdessa ja Snapchatissa: linda.paldanius

 

Do I even shave?

*yhteistyössä

Torstaina oli taas aika päästä eroon orastavasta muumi -lookistani. Kaiken #bikinifitnesshelvetin alle jäänyt värittömän minän hävitys aloitettiin torstaiaamuna kello 10.00. Tarkoituksena oli siis piirtää rajat naamalle, eli värjätä ensin Sydämen Pohjassa Tanjalla kulmat ja hiukset.

Nyt joku ihmettelee mikä tämä muumi -look on?!? Ystäväni Minnalla on hauska tapa kertoa juurikasvusta nimittämällä itseään muumiksi. Muumithan ovat siinä mielessä jänniä olentoja, että heillä on käytännössä vain silmät. Eli muumi -look tarkoittaa piirteetöntä olemusta, jonka vaikutus tulee esiin mojovalla juurikasvulla  😉

Moofam
https://fi.wikipedia.org/wiki/Muumilaakson_tarinoita

Kampaajalta kiisin Töölö Gymille tekemään nopean HIT -treenin. Treenin jälkeen keho oli täynnä lämpöä ja astetta rajumman näköinen. Koska minulla on huono huumorintaju ja itselleen pitää osata nauraa:

DSC_1867

Verisuonet pullottivat niin vaarallisesti sääriluun päältä, että jalkojen sheivaus (ajatuksena) tuntui lähinnä vaaralliselta! Siksipä oli siis aika suunnata Lindalle Thorbeautyyn. Tällä kertaa emme kuitenkaan sokeroineet sääriä, vaan laitoimme kynnet iskuun. Jalkojen vuoro on sitten ensi kerralla..

IMG-20160818-WA0016

Pyysin Lindalta vähän motivaatiota kisoihin ja sitä sainkin! Kynsistä tuli todella upeat ja tämän glitterin voimalla jaksaa taas hymyillä. Kynsitaikurini Linda sanoi, että olen aikamoinen harakka 😀

IMG_20160818_170138

IMG-20160818-WA0015

Jotta itselleen nauraminen ei loppuisi, otetaan vielä Instagramista kuvakaappaus Karoliina Tuomisen loistavasta fitnesskuplan puhkaisusta:

Screenshot_2016-08-19-19-30-06

Kun saat kaikki sun elämän tärkeimmät jauheet kerralla syliin ❤️🎂#carbs #joker #bikinifitness #gymlife#squats #healthyfood #glutenfree”