Pudding-arvonta

*Sisältää mainoslinkkejä

Kuinka moni teistä tykkää syödä välipalaksi tai herkkuhimoon erilaisia proteiinivanukkaita tai maitorahkoja? Minä ainakin! Ongelmallista tästä herkuttelusta tekee kaikkien noiden pikku purnukoiden raahaaminen kaupasta kotiin. Raahamisen ohella tulee usein myös miettittyä hintaa. Yksittäinpakatuille vanukkaalle tulee helposti hintaa kaksi euroa per ketale.

Linda_Paldanius_pudding

Puddingeja voi tehdä myös kotona valmiista jauheseoksista. Esimerkiksi M-Nutritionin valikoimista löytyy todella asiallinen kanelipulla pudding. Monesti näiden pudding -jauheiden kanssa täytyy kuitenkin olla sen verran suunnitelmallinen, että malttaa odottaa jauheen hyytymiseen vaadittavan ajan. 15 minuuttia ei ole pitkä aika, mutta usein nälälle se 15 minuuttia on aivan liikaa. Mutta ei hätää! Onneksi itselläni on aina pakastimessa rakkaan äitini keräämiä mustikoita joista saa valmistettua kahdessa minuutissa supermaukkaan puddingin.

Linda_Paldanius_mustikka

150 g jäisiä mustikoita

1 dl kylmää vettä tai maitoa

20 g M-Nutrition kanelipulla Protein Pudding

Sekoita ainekset keskenään lusikalla ja nauti. Yhdestä 700 g M-Nutrition Protein Puddingin pakkauksesta valmistat 140 annosta.

Yhden annoksen makrot (nesteenä vesi):

Proteiinia 16 g

Hiilihydraatteja 20 g

Rasvaa 3 g

Kcal 185

Linda_Paldanius_valipala

P.s Kun teet seoksen kauniiseen purnukkaan voit ylpeydellä tarjoilla tätä herkkua kotibrunssilla tai vaikka piristää sillä työpäivääsi raikkaan välipalan muodossa.

Haluaisin arpoa viikonlopun kunniaksi yhdelle lukijalleni kaksi 700g pakkausta M-Nutrition herkullisia Protein Puddingeja mauissa kanelipulla ja suklaa. Suosittelen tekemään näistä kahdesta myös mixin! Arvontaan voit osallistua kertomalla kumpiko maku houkuttelee enemmän sinun makuhermojasi kanelipulla vai suklaa? Osallistumisaikaa arvontaan on sunnuntaihin 6.3 klo 24.00 asti.

Muista, että koodilla LINDA10 saat -10% kaikista M-Nutrition ja Supermass Nutrition tuotteista www.m-webstore.fi

Arvonta on päättynyt ja tällä kertaa voittajaksi valikoitui nimimerkki Jenni K, Onnea!

Yksinkertaiset asiat ovat aina niitä vaikeimpia, ARVONTA!

*yhteistyössä m-webstore.fi

Etenkin meille suomalaisille vedenjuonnin pitäisi olla enemmän kuin helppoa. Mutta jostain kumman syystä suomalainen tarttuu kuitenkin työpaikallaan mieluummin kahvikuppiin kuin siihen helpompaan vaihtoehtoon, eli vesilasiin. Miksi veden juonti sitten on niin tärkeää? Vesi ei ole ainoastaan meille elinehto! Vaan sen laiminlyönnillä voit romuttaa hyvinvointiasi muun muassa jämäyttämällä aineenvaihduntasi, kuivattamalla ihoasi ja kärsimällä jatkuvasta väsymyksen tunteesta.

Koska veden juominen Suomessa on niin yksinkertaista, joudun itsekin miettimään päivittäin: “Olenko juonut tänään tarpeeksi vettä?” Kuntosalilla vesi virtaa kurkustani alas kuin itsestään, mutta töissä ja kotona sen ryystäminen unohtuu laittoman usein. Mutta ei enää! Supermass nutrition on vihdoin lanseerannut astetta leuhkemman *Gym Jug -juomapullon, jonka tilavuus on huimat 2,2 litraa. Ja mikä parasta! Tämä muovikanisteri on BPA-vapaa.

DSC_2656

DSC_2662

Omaan kanisterini tyhjennän kaksi kertaa päivässä. Lisään jokaista kanisteria kohden yhden mitallisen (10g) aminohappoja. Nyt olen ihastunut *EAA+ makuun vihreä omena. Se on taivaallisen hyvää! Toisen kanistereita tyhjennän, kun aterioiden väli venyy neljään tuntiin ja toisen kun olen treenaamassa.

DSC_2664

”EAA+ on tieteellisiin tutkimustuloksiin perustuva aminohapposekoitus, joka sisältää välttämättömiä aminohappoja (EAA) optimaalisessa suhteessa. Suurin osa tuotteen sisältämistä amino-hapoista on haaraketjuisia (BCAA). EAA+ stimuloi tehokkaasti lihaskasvua ja estää lihasten hajoamista. EAA+ sisältää lisäksi sitrulliinimalaattia, joka estää lihasväsymystä ja harjoittelun aikaista lihasarkuutta. EAA+ sisältää myös histidiiniä ja B6-vitamiinia. Histidiini tehostaa sitrulliinista saatavia hyötyjä ja B6-vitamiini vaikuttaa aminohappoaineenvaihduntaan.”

10 g ravintosisältö:

Energia 31,2 kcal

Proteiini 6,7 g

Hiilihydraatit 0,8 g

Rasvaa 0,002 g

Innostukseni keskellä haluaisin nyt arpoa yhdelle onnekkaalle lukijalleni Gym Jug -juomapullon ja 500 g EAA+ aminohappojauhetta (maussa vihreä omena). Arvontaan osallistut vinkkaamalla alla olevaan kommenttiboksiin oman vedenjuonti kikkasi. Osallistumisaikaa on perjantai 27.1 klo: 24.00 saakka.

DSC_2653

Ja kaikki jotka onnetar on unohtanut, voivat hyödyntää alekoodia LINDA10 -10% www.m-webstore.fi
Ja kaikki jotka onnetar on unohtanut, voivat hyödyntää alekoodia LINDA10 -10% www.m-webstore.fi

 

Arvonta on päättynyt ja tällä kertaa arpaonni suosi nimimerkkiä Pirre, onnea!