Tehoa treeneihin ARVONTA!!

*Sisältää mainoslinkkejä

Treenien tehokkuutta voi edesauttaa monella tavalla. Yksi tärkeimmistä tekijöistä on lepo, eli hyvin palautunut keho. Toinen tärkeä tekijä on ravinto, eli kun koneessa on polttoainetta lähtee kone paremmin käyntiin kuin moottori ilman löpöä. Levon ja ravinnon lisäksi pientä lisäbuustia voi saada treeneihin esimerkiksi treenikaverin ja päättäväisen asenteen avulla.

Toisinaan eteen tupsahtaa kuitenkin sellaisia päiviä joita edes asenne ei pelasta. Yöunia käy varastamassa valitettavan usein riiviö jota voidaan kutsua sellaisilla nimillä kuin stressi ja levottomat jalat. Välillä taas tämä järkevän aikuisen ihmisen sisällä asuva riiviö käy änkemässä elimistön täyteen sitä itseään. Mikäli tämä riiviö sattuu oikein julmalle päälle saattaa hän jopa nyysiä järkevän aikuisen ruokahalun! Toisinaan taas treenikaveri voi tehdä oharit ja asenne karata jonkun toisen taskuihin.

Oli tekosyy mikä tahansa treeniä edeltävään nuutuneeseen olomuotoon, on järkevän aikuisen onneksi olemassa yksi varma keino herättää keho treeneihin.

Linda_Paldanius_Prezone

Olen käyttänyt treenilatureita jo vuosia. Tykkään kovasti vaihdella latureita maun ja niiden erilaisten koostumuksien vuoksi. Tällä hetkellä olen ihan hurahtanut Supermass Nutrition uutuustuotteeseen joka on valmiiksi sekoitettu Prezone maussa vadelma. Tämä stimulanttijuoma on pakattu kätevään 250 ml pulloihin, joka sujahtaa pienen kokonsa vuoksi laukkuun kuin laukkuun. Juomassa on mm. korkea pitoisuus kofeiinia (200 mg) ja beeta-alaniinia (3 000 mg). Kofeiinin piristävän vaikutuksen rinnalla beeta-alaniini tuo mukavasti elimistöön tuon monesta pre -juomasta tutun pistelyä aiheuttavan tunteen mm. kämmeniin ja korvalehtiin.

Nyt yhdellä lukijallani on mahdollisuus voittaa 10 kpl Supermass Nutrition Prezone ready to drink juomia. Arvontaan voit osallistua kommentoimalla kommenttiosioon sanalla prezone. Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 9.7 klo: 24.00 asti. Mikäli kuitenkin haluat omat valmiiksi sekoitetut Supermass Nutrition sarjan Prezone, Intrazone tai Afterzone heti. Muista hyödyntää LINDA10 -koodia osoitteessa www.m-webstore.fi ja näin saat näistäkin tuotteista -10%.

Arvonta on päättynyt. Paldanius toivottaa mahtavia treenejä arvonnan voittajalle Remille!

Pudding-arvonta

*Sisältää mainoslinkkejä

Kuinka moni teistä tykkää syödä välipalaksi tai herkkuhimoon erilaisia proteiinivanukkaita tai maitorahkoja? Minä ainakin! Ongelmallista tästä herkuttelusta tekee kaikkien noiden pikku purnukoiden raahaaminen kaupasta kotiin. Raahamisen ohella tulee usein myös miettittyä hintaa. Yksittäinpakatuille vanukkaalle tulee helposti hintaa kaksi euroa per ketale.

Linda_Paldanius_pudding

Puddingeja voi tehdä myös kotona valmiista jauheseoksista. Esimerkiksi M-Nutritionin valikoimista löytyy todella asiallinen kanelipulla pudding. Monesti näiden pudding -jauheiden kanssa täytyy kuitenkin olla sen verran suunnitelmallinen, että malttaa odottaa jauheen hyytymiseen vaadittavan ajan. 15 minuuttia ei ole pitkä aika, mutta usein nälälle se 15 minuuttia on aivan liikaa. Mutta ei hätää! Onneksi itselläni on aina pakastimessa rakkaan äitini keräämiä mustikoita joista saa valmistettua kahdessa minuutissa supermaukkaan puddingin.

Linda_Paldanius_mustikka

150 g jäisiä mustikoita

1 dl kylmää vettä tai maitoa

20 g M-Nutrition kanelipulla Protein Pudding

Sekoita ainekset keskenään lusikalla ja nauti. Yhdestä 700 g M-Nutrition Protein Puddingin pakkauksesta valmistat 140 annosta.

Yhden annoksen makrot (nesteenä vesi):

Proteiinia 16 g

Hiilihydraatteja 20 g

Rasvaa 3 g

Kcal 185

Linda_Paldanius_valipala

P.s Kun teet seoksen kauniiseen purnukkaan voit ylpeydellä tarjoilla tätä herkkua kotibrunssilla tai vaikka piristää sillä työpäivääsi raikkaan välipalan muodossa.

Haluaisin arpoa viikonlopun kunniaksi yhdelle lukijalleni kaksi 700g pakkausta M-Nutrition herkullisia Protein Puddingeja mauissa kanelipulla ja suklaa. Suosittelen tekemään näistä kahdesta myös mixin! Arvontaan voit osallistua kertomalla kumpiko maku houkuttelee enemmän sinun makuhermojasi kanelipulla vai suklaa? Osallistumisaikaa arvontaan on sunnuntaihin 6.3 klo 24.00 asti.

Muista, että koodilla LINDA10 saat -10% kaikista M-Nutrition ja Supermass Nutrition tuotteista www.m-webstore.fi

Arvonta on päättynyt ja tällä kertaa voittajaksi valikoitui nimimerkki Jenni K, Onnea!