M-Nutrition ARVONTA!

*Sisältää mainoslinkkejä

Kaikki me elämme hetkessä ja vain kerran! ”Kerran vuodessa” teemme joka ikinen vuosi paljon erilaisia asioita, joista jokaisen näistä uniikeista asioista toteutamme tietysti TÄYSILLÄ. Näistä kaikista kuuluisista hetkessä elämisen jaloista taidoista huolimatta yllättävän moni herää tammikuun mukanaan tuomaan karuun todellisuuteen.

Joulu tai itseasiassa syksy ja ehkä osa kesästäkin on saattanut vierähtää ehkä vähän liiankin uskaliaasti. Tämä uskallus paljastuu nyt hetkessä eläjän venyneen vyötärön ruummiillistumana. Itse kuulun myös tuohon rohkeaan joukkoon, jota säännöt eivät ole viime aikoina pidätelleet. Hetkestä huolimatta on ehkä kuitenkin aika ottaa itseään niskasta kiinni ja palata ruotuun edes tammikuun ajaksi.

Paras keino kivuta kohti timmimpää olemusta on aloittaa aina yhtä mystisen haastava vedenjuonti. Aterioiden välissä nautittava vesilasi ei yksinkertaisesti onnistu, koska KIIRE… Itse asiassa töissä säännöllinen ruokavalio koostuu monen kohdalla kiireestä johtuen vedettömyyden ohella lounaasta, jonka jälkeen seuraa 4-6 tunnin paasto. Paastoa pitkitetään usein vielä diureettisen kahvin avulla.

Mikäli tunnistat itsestäsi yhtään paastoajan tai nesteen katkaisijan piirrettä suosittelen osallistumaan tämän postauksen amino -arvontaan (arvonta päättyy 12.1 klo 24.00). Blogin alareunasta löydät kommentiboksin, johon kommentoimalla sanalla AMINO osallistut M-nutrition vihreä omena EAA+ aminohappo -arvontaan. Näin olet askeleen lähempänä nopeampaa aineenvaihduntaan. 4-6 tunnin paastot katkeavat helposti mikäli muistat kahvitauolla hörpätä sheikkerillisen kylmää vettä, johon olet sekoittanut yhden mitallisen raikkaan makuista EAA+ aminohapposekoitusta. Näin ehkäiset myös mm. kataboliaa. Aminohapot toimivat myös loistavasti aerobisen harjoittelun jälkeisenä palautusjuomana.

Ai niin mikäli haluat kaiken nyt ja heti. Tilaa aminot kätevästi 10% alennuksella osoitteesta www-m-webstore.fi KOODILLA: LINDA10. P.s samalla koodilla saat kaikista M-Naturalin, M-nutrition ja Supermass Nutrition tuotteista -10% 

 

Arvonta on päättynyt. Tällä kertaa palkinto lähtee nimimerkille VeeraK

Prezone stimulant free -ARVONTA!

*Sisältää mainoslinkkejä

 

Linda_Paldanius_tehoa_arkeen

Minulta kysytään usein, mitä laturia eli tehonlisääjää suosittelen. En tiedä, onko olemassa yhtään huonoa laturia? Pahanmakuisia kyllä, mutta laturia jolla ei ole minkäänlaista vaikutusta, en ole koskaan testannut. Usein unohdamme, että yksi yleisin eräänlainen laturi on kahvi. Kahvi on loistava esimerkki mieltymystemme eroavaisuuksista. Yksi rakastaa kahvin makua ja toinen puolestaan voi pahoin jo pelkästä kahvin tuoksusta. Myös siinä, miten suuriin määriin kofeiinia olemme kehomme totuttaneet, on suuria eroja. Jollekin 12 kuppia kahvia on normaali määrä ja jollekin toiselle yksikin kuppi kahvia on liikaa. Yhdellä ja samalla kahvikupilla on siis eroja.

Linda_Paldanius_Supermass

Linda_Paldanius_Prezone_Orange

No, miksi sitten ostaa itselleen verrattain arvokkaita tehonlisääjiä kahvin sijaan? Vastaus piilee sisällössä, eli aktiivisten aineiden määrästä ja niiden yhdistelmistä. Tarkempaa luentoa kaikkien mahdollisten latureiden ainesosien eroista en aio kirjoittaa. Nyt arvontaan ottamastani laturista stimulant free orange Prezonesta haluasin paljastaa sen verran, että uskoisin tämän olevan maultaan sellainen, johon on vaikea kyllästyä. Mikäli minun tulisi nimetä yksi kaikille sopiva universaali laturi, valitsisin ehdottomasti Prezone stimulant free orangen sen neutraalin maun ja treeniä buustaavan ominaisuuden vuoksi.

Arvontaan voit osallistua kommentoimalla kommenttiboksiin sanoilla Prezone orange. Osallistumisaikaa on perjantaihin 8.12. klo 22.00 asti. Arvonta on päättynyt. Voittajalle on ilmoitettu voitosta sähköpostitse, onnea Tommi!

Muistathan, että koodilla LINDA10 saat -10% kaikista M-Nutrition, M-Natural ja Supermass tuotteista osoitteesta m-webstore.fi!