Nainen ei osaa levätä

Linda_Paldanius_hyvinvointi

Viime viikolla havaitsin, että jalkani ovat tulehtuneet. Tuo tulehdus paikantui sunnuntai-iltana hierontapöydällä vasemman jalkani sisäreiteen. Ennen hierontaa olin kiskonut itseni kuntosalille pumppaamaan yläkroppaa. Treenin jälkeen Töölö Gymin respassa ystäväni kyseli minulta – Miten treeni meni? Kysymykseen vastasin totuudenmukaisesti, että treeni oli ollut ihan takapuolesta. Samaan syssyyn kerroin olleeni viimeisenä kuukautena töissä enemmän kuin ikinä. Jonka jälkeen sain naurun siivittämän hyrähdyksen miespuoliselta ystäväni:

 

Te naiset ootte just tommosia, ikinä ei osata levätä.

 

Tämä on varmasti enemmän kuin totta. Naisen perusolemus on alkaliparisto. Toisinaan kuitenkin duraselistakin loppuu potku. Lataus kannattaa tehdä hyvissä ajoissa ennen tyhjäänpotkaisua. Itse tein tällä viikolla ihan suosiolla ratkaisun, että pidän kuntosalista viikon tauon. Sunnuntaina ymmärsin itsekin kuinka älytöntä on tehdä töitä joka päivä ja juosta super pitkien päivien päätteeksi kuntosalille repimään tulehtuneiden jalkojen voimin.

Linda_Paldanius_joulu

Esittelin lepo- ideaani eilen ystävälleni Minnalle ripsihuollossa Salon Milagrossa ajatuksella – Yritän nyt vain pysyä hengissä tämän viikon ja sunnuntaina alkaakin jo todella hartaasti odotettu joulu. Vastakaikua idealleni sain myös ystäväni taholta. Veikkaan, että myös monella lukijallani painaa jalkaa näin viimeisinä päivinä ennen pyhiä. Kiireen keskellä ei saa unohtaa kuitenkaan sitä tärkeintä – Itseään.

Parasjoulumieli on levännyt mieli!

Huollon tarpeessa

*Sisältää mainoslinkkejä

Ihan hassu juttu on se, kuinka aina ennen lomaa kerrytämme helposti huolehdittavaksemme sadan ja yhden asian stressaavan tehtävälistan. Jännästi tämä epämääräinen sadan ja yhden asian tehtävälista löytää tiensä aina ihan yhtä helposti takaisin arkeamme, myös heti loman jälkeen.

Tällä viikolla teen vain viikon mittaisen paluun optikkoliikkeen arkeen ja heti ensi viikolla puolestani luikin taas heti takaisin lomalle rähjääntymään. Tämä tarkoittaa sitä, että hoidan tällä viikolla samanaikaisesti kaikennäköisiä lomaan liittyviä paluu ja lähtö valmisteluita. Ihanana asiana mainittakoon heti ensimmäisenä se, että Itä-Suomesta lomalla hankkimani tuhat takapuolen itikan puremaa ovat vihdoinkin alkaneet parantua, hillittömän perseen raapimiseni jäljiltä. Suunta on siis vain ylöspäin ja tätä nousukiitoa aionkin jatkaa koko tämän viikon.

Linda_Paldanius_syksy_muoti

Linda_Paldanius_elämänasenne

Maanantaina aloitin työviikon nauttimalla heti kärkeen vapaapäivän iloista. Huollatin itseäni muun muassa trimmauksen merkeissä Salon Milagrossa. Yksi mainittava hassu juttu noista sadasta ja yhdestä asiasta on se, että – Miten ihmeessä näinkin valkoiselle naiselle voi kasvaa turkkilaisen miehen käsikarvat? Onneksi Salon Milagrossa Minna osaa kaikenlaista, kuten taikoa turkkilaisista käsikarvoista silkinpehmeitä vauvan pyllyjä! 😀 Samalla reissulla Minna huolsi myös flirttailevat ripseni minttiin <3

Nuo hassut sadan ja yhden asian listat ovat tällä viikolla olleet myös puntarissani ja olen huomannut että elämäni on tällä hetkellä aika huoletonta. Eikö olekin totta, että mikäli stressiä aiheuttavat huolet koostuvat lähinnä sellaisista asioista kuin pyykinpesu, on elämässä asiat paremmin kuin hyvin.

Kaikki me kuitenkin kannamme huolta jostakin asiasta, ihan jatkuvasti. Stressaantuneen mielen huolet kannattaa toisinaan kirjoittaa ihan konkreettisesti ylös vaikkapa paperille – Mitä asioita tehtävälistallasi on? Moni asia joiden aiheuttamilla huolilla säälimme oman elämämme raskasta arkea, on asioita joille emme yksinkertaisesti voi tehdä mitään. Listaa katsellessa voi helposti myös ehkäpä pönkittää omaa itsetuntoa – Kaikki on oikeasti ehkäpä aika hyvin? 

En tiedä olenko lopultakin tottunut muutamaan oman elämäni kompastuskiveen vai onko minusta tullut lopultakin astetta löysempi? Nimittäin huomaan yllättävän usein naureskelevani ja suorastaan imeväni onnellisuutta muista onnellisista ihmisistä kuin pimeydessä ulvova ihmissusi. Syksy on aina ollut minun vuodenaikani ja sitä se on ilmeisesti myös tänäkin vuonna! Muutaman viikon sisään minulla on edessäni niin monta mahtavaa juttua, joista olen nyt enemmän kuin mielissäni!

Linda_Paldanius_hyvinvointi

Ihanaa syksyä <3