50 000 kalorin ruokahaaste

Viime viikolla kirjoitin ainakin omaan korvaan särähtävästä aiheesta, eli lasten fitnesskisoista. Vaikka itsekin kilpailen fitnesslajissa, eivät jotenkin silti lasten kisatouhut tunnu ihan ykkös idealta. Vaikkakin olen viettänyt oman lapsuuteni kisalavoilla. Aloitin kilpailemisen tanssillisessa voimistelussa kuusi vuotiaana ja aina sekään ei ollut pelkkää lasten leikkiä, mutta silti FITNESS….

Mutta annetaanpa tämän “vääryyden” olla ja pureudutaanpa toiseen ehkä myös “väärään” trendiin, eli ruokahaasteet! Esimerkiksi Youtubessa voisi varmasti viettää kokonaisen vuoden katsellen erilaisia ruokahaastevideoita nonstoppina. Ihmismieli on utelias ja tästä uteliaisuudesta varmasti tämä omakin ruokahaaste kyttäykseni kumpuaa. Ruokahaastevideot on vaan NIIIIIN HUIPPUJA JA SAMALLA NIIIIIN VÄÄRIN!

Yksi ehkä parhaiten tehdyistä ruokahaastevideosta on kilpapyöräilijä käsialaa. Hauskinta tässä videossa on se, että kyseinen pyöräilijä “Erik TheElectric” on oikeasti super laiha 😀 Ihmeellisintä tässä hänen tolkuttomassa haasteessaan, eli 50 000 kaloria 50 tunnissa on se, että hän pystyy treenaamaan näiden megamättöjen välissä. Itse ainakin tiedän sen verran omasta kehostani, että jos vedän megarasvamätöt tulen olemaan ihan homeessa monta päivää. Pakko sanoa, että tämä kyseinen kuikelo Erik (66,6kg) on kyllä kovin syömäri, mitä olen ikinä nähnyt. Eli mikäli olet sitä mieltä, että vatsalaukkusi on pohjaton niin kurkkaappa miltä oikeasti näyttää kun SYÖDÄÄN!

Vääryyteen palatakseni. Vaikka videon alussa kyseinen pyöräilijä käy lahjoittamassa ruokaa paikalliseen hyväntekeväisyysjärjestöön, silti… Muuten on kyllä, superhauskaa katsella kun “Erik TheElectric” muistaa aina pisteyttää jokaisen aterian mättöjä 😀 Ja samalla katsoja saa pienen kulttuurimatkan erilaisiiin roskaruokamestoihin.

Ja jos sinulle tuli äskeisestä videosta kamala roskaruokahimo, käy kurkkaa vastapainoksi tämän kulinaristin keittiöön. Itsellä ainakin pyörähtää maha kirjaimellisesti ympäri näistä pöperöistä. Tosin videoilla esiintyvä hahmo osaa kylläkin olla todella viihdyttävä 😀

https://www.youtube.com/watch?v=tW266MAJdXo

Mutta tämä taannoin testaamani megavegemättö O’Learys (koko menu) näyttää etenkin Erikin videoiden ruokamääriin verrattuna niin säälittävän vähäiseltä ja kyseessä oli kuitenkin KOKO MENU ja sitä ruoka oli oikeasti ihan hulluna 😀 HULLUA!

DSC_0978

Niin ja #SweatFace arvonta on päättynyt ja tällä kertaa Panasonicin langattomat kuulokkeet menevät Lauralle. Onnea! Olen laittanut sinulle sähköpostia. P.s vielä ehdit osallistua Rion olympialaisten kisamatkan kuvakisaan.

Terveys on viihdettä

Fitnessurheilijoiden suoritukset löytyvät usein osiosta viihde, urheiluosion sijaan. Syynä tähän voi olla fitneksen kyseenalainen maine urheiluna ja henkilöhahmot kirjoitusten takana. Usein otsikoihin päätyvät fitness “urheilijat” ovat julkisuudesta tunnettuja. Kuten nyt hyvänä esimerkkinä taisi viime viikolla otsikoissa pyöriä tangokuningatar 1000 (tai jopa alle) kalorinsa voimin 😀

Onhan tälläinen lookki ja liikkuminen kieltämättä aika hulvattoman näköistä!
Onhan tälläinen lookki ja liikkuminen kieltämättä aika hulvattoman näköistä!

Terveyden viihdearvo on kiistaton. Tämän todistaa mm. Iltalehden terveysosio. Terveysosio takaa aina tajuntaa räjäyttäviä otsikoita, joiden sisältö on aina taattua viihdettä. Ihan super hauskaa! Artikkeleissa käytetyt lähteet ovat usein suhteellisen kyseenalaisia, tulkinnoista puhumattakaan.

Terveysosio onkin omaan mieleen usein viihdyttävämpi kuin itse viihdeosio.

Kesällä kun olet sadepäivinä kuolemassa tylsyyteen ja et innostu yhtään seuraamaan esimerkiksi julkkisten juhannuskuvioita (kolmen päivän päivän viiveellä), kannattaa lukea sitä oikeaa VIIHDE -osiota, eli TERVEYS 😀 Toki näitä viihdeterveyspalstoja löytyy sadalta muultakin palveluntarjoajalta (kuin nyt kohta tulevissa esimerkeissäni käyttämäni Iltalehti). Näitä terveysartikkileita etsiessä ja lukiessasi voit viimein unohtaa kaikki virheellisesti sanalla VIIHDE merkityt sarakkeet. Varmat naurut löydät hakusanalla TERVEYS 😀

Poimin aamupalaa syödessäni taas muutaman helmen:

Nainen söi viikon ajan kuin poikaystävänsä: ”Kuin tiili olisi jumittunut mahaan”

http://www.iltalehti.fi/elintavat/2016071221893950_el.shtml

Lyhyesti kiteytettynä artikkelissa kerrotaan ruokavalion vaihdoksen seurauksena naisen kärsineen uudella ruokavaliolla ummetuksesta, naisen parisuhteen kohentuneen, mutta valitettavasti koirat alkoivat käyttäytyä levottomasti. Mitä?!? 😀

Vatsavaivojen yllättävä syy: tavallinen tomaatti

http://www.iltalehti.fi/terveys/2016071221893969_tr.shtml

(Jälleen) harhaanjohtavan otsikon jälkeen paljastuu, aika elämää mullistava vinkki: “Älä syö raakana”. Toki tässäkin voi miettiä kuka ihme mutustelee niin raakoja tomaatteja tai perunoita, että ne ovat vielä vihreitä. Paldaniuksen lisävinkki: maistuu paremmalle kypsänä! Itse neuvoisin välttämään myös esimerkiksi raa’an kanan syömistä. Sillä Salmonella on varmasti suolistokaasua viheliäisempi 😉

Miksi raju treeni ei toimi aloittelijalla?

http://www.iltalehti.fi/terveys/2016071221895192_tr.shtml

Tää on paras! Nyt sinulla on mahdollisuus päästä kertomaan kuinka treenaamisesta saattaa tulla 1. hiki, 2. huono-olo tai 3. jopa pyörryttävä olo. “Hyväkuntoinen” kun ei suinkaan kärsi näistä oireista. Varo siis raskasta treeniä, seurauksena voi olla kohonnut kunto!

Tarkista tästä, saatko jo aivan liikaa proteiinia

http://www.iltalehti.fi/terveys/2016071121889677_tr.shtml

Tää on myös tosi hyvä artikkeli. Käytännössä tämän terveysosion logiikan perusteella kannattaa jatkossa ostaa sen Ehrmannin rahkan ( yli 20 g proteiinia per. purkki) sijaan mm. mintulla terästetty suklaahippu “proteiinirahka” koska siinä on 8,7 g proteiinia per purkki 😀 Ja maistuuhan se Ehrmanni muutenkin ihan vehkeelle, eli varo lisättyä proteiinia.

_MG_8733
Anteeksi Iltalehti. Valitettavasti/onnistuneesti aamuni kului vain teidän nettisivuilla ja aijon jatkossakin viihdyttää itseäni sillä OIKEALLA viihdeosiolla. Kiitos hyvistä jutuista.