Supermass rasvanpolttaja -ARVONTA

*Sisältää mainoslinkkejä

Kesää jo toiveikkaana silmällä pitäen haluan laittaa jakoon kaksi purkkia Supermass Nutrition ProBurn rasvanpolttajia. Osallistuaksesi arvontaan kommentoi kommenttiboksiin montako kiloa sinun unelmien rantakunto antaisi mielellään sulaa lumien mukana pois? Osallistumisaikaa on keskiviikkoon 14.3. klo 0.00 asti.

Linda_Paldanius_rasvanpolttaja

Pro Burn – SUPERMASS NUTRITION:n erittäin tehokas rasvanpolttaja joka piristää, lisää elimistön lämmöntuottoa, kiihdyttää aineenvaihduntaa ja hillitsee näläntunnetta!

  • Vahva rasvanpolttaja kapselimuodossa
  • Monta eri vaikutusmekanismia
  • Auttaa torjumaan dieetin aiheuttamaa väsymystä
  • Lisää kropan rasvavarantojen käyttöä energiaksi
  • Hillitsee näläntunnetta

Käyttöohje: 6-12 kapselia päivittäin, puolet annoksesta aamulla ja toinen puoli annoksesta n. 30 min. ennen harjoitusta tai 6 tuntia ensimmäisestä annoksesta. 

 

Muistathan, että koodilla LINDA10 saat -10% kaikista M-Natural, M-Nutrition ja Supermass -tuotteista osoitteesta www.m-webtore.fi

 Arvonta on päättynyt ja tällä kertaa palkinto lähti nimimerkille Jani. Onnea!

HIIT -treeni kepillä

Keppi kuulostaa sanana hauskalle, mutta se on kaikkea muuta kuin hauska HIIT -treenissä. Tämä keppin kanssa tehtävä HIIT sopii hyvin esim. salitreenin jälkeen suoritettavaksi.

Linda_Paldanius_keppijumppa

3 kierrosta, 2 minuutin palautuksilla (treenin kokonaiskesto n. 12 min)

kyykky 15 x (keppi niskan takana)

askelkyykky paikoillaan, keppi niskan takana 15 x per jalka

askelkyykky paikoillaan nopeilla vaihdoilla hyppien 15 x per jalka

kynttilähyppy x 15 (ilman keppiä)

Linda_Paldanius_kyykky

Mikäli 15 kertaa on liian raskas, aloita treenaaminen kymmenellä toistolla. Ensimmäisen liikepatterin (kaikki neljä liikettä putkeen) jälkeen pidetään kahden minuutin tauko jolloin sykeen tulisi tasaantua. Tämän jälkeen sama liikepatteri suoritaan uudelleen, jonka jälkeen vuorossa on jälleen kahden minuutin tauko. Viimeinen kierros on kierros kolme, jonka jälkeen treeni päättyy.