M-nutrition tuotepaketti arvonta!

*Yhteistyössä m-webstore.fi

Vuoden viimeisten päivien ja joulun juhlinnasta syntyneiden kilojen kunniaksi arvon M-nutrition tuotepaketin. Pakettiin kuuluu 90 kapselia ThermoCut Rasvanpolttajia ja 800g HydroIso heraproteiinivalmistetta maussa valkosuklaa-hasselpähkinä!

DSC01773

 Ja kaikki jotka onnetar on unohtanut, voivat hyödyntää alekoodia LINDA10 -10% www.m-webstore.fi

Ja kaikki jotka onnetar on unohtanut, voivat hyödyntää alekoodia LINDA10 -10% www.m-webstore.fi

Arvontaan voit osallistua 2.1-17 klo: 24.00 asti kommentoimalla kommenttiboksiin oman uuden vuoden lupauksesi.

Rauhallista vuodenvaihdetta!!!

 

Rasvanpolttaja ARVONTA!

*kaupallinen yhteistyö

 

Kisadieettini on edennyt siihen pisteeseen, että otin tänään ensimmäistä kertaa tällä kisadieetillä rasvanpolttajia aineenvaihduntani buustaamiseksi. Testasin ensimmäistä kertaa M-nutrition ThermoCut nimisiä rasvanpolttajia. Suositusannos on kolme kappaletta päivässä. Huitasin naamariini kaksi kappaletta näitä punaisia paholaisia ennen jalkatreeniä. Huh! Mikä hiki minulla oli pinnassa jo ennen itse treenin aloittamista. Lämmittelystä olin jo ihan litimärkä! Totesin siis todella hyvin toimivaksi! Ja mikä parasta ilman sydämentykytyksiä. Ikävä kyllä, mutta monesta testaamastani rasvanpolttajista tulee helposti todella heikko olo… ThermoCut:sta ei tullut, joten tämä tuote jää todellakin kisadieetilleni!

DSC02474

Tuotekuvaus: 

ThermoCut on täysin uudenlainen rasvanpolttaja, jonka toiminta perustuu tehokkaaseen yhdistelmään ainesosia, jotka polttavat rasvaa, tehostavat aineenvaihduntaa ja lisäävät energiatasoja. Tuotteeseen lisätty, patentoitu Teacrine toimii yhdessä muiden ainesosien kanssa, vahvistaa energiantuotantoa, parantaa vireystilaa ja tukee keskittymiskykyä.

Kyseisestä tuotteesta innostuneen ajattelin, että arvotaan kyseinen tuote jollekin muullekin onnekkaalle testiin. Kaikki muut onnettaren hylkäämät kuolevaiset voivan hyödyntää tuotteessa LINDA10 alekoodia.

MNutrition

Arvontaan osallistuminen onnistuu kommentoimalla monta kiloa sinä haluaisit pudottaa kesään ja kärpäsiin 😀 Kommentointi aikaa on perjantaihin 27.5 klo: 21.00 asti!

DSC02484