Maamyyrä

*Sisältää mainoslinkkejä

Uskon, etten ole ainoa joka kärsii kaamoksesta. Olen kokenut viimeisen kuukauden ajan suoranaisen murrosikään taantumisen. Pimeään aamuun (yöhön) herääminen on tuntunut yhtä vaivalloiselta, kuin teininä aikaisin aamulla kouluun könyäminen. On oikeasti aika tylsää lähteä töihin yöllä ja palata kotiin samassa pimeydessä, josta hapuilit aamulla sokean maamyyrän tavoin.

Linda_Paldanius_pimeys
A-lehdet/Johanna Myllymäki

Eilen myös Helsingissä saatiin nauttia lumesta, mutta tämä luminen ja vetinen kaaos ei suoranaisesti herättänyt joulumieltä. Kuvasinkin eilen Snapchatiin kuinka iltapäivällä kotiin töistä paluuni olisi sujunut kaikista sujuvimmin lähinnä veneellä. 😀

Tähän loputtomaan pimeyteen kyllästyneenä olen muistellut lämmöllä kaikkia niitä ihania matkoja, jotka olen ymmärtänyt oman hyvinvointini nimissä ajoittaa joulunaikaan johonkin lämpimään. Nämä ihanat matkat ovat AINA pitäneet sisällään jonkun mukavan turistiripulin ja nyt olen oikeasti muistellut isolla lämmöllä, tästä pimeydestä todennäköisesti seonneena, jopa noita wc-istuimen päällä vietettyjä jouluaattoja! 😀 Ennen lopullista sekoamistani päätinkin piristää itseäni tänä aamuna hyvän ystävän seuralla ja kasalla klitteriä. Tämän tiesin toteutuvan supertaitavan Sandran käsittelyssä *Nailpointissa (Kalevankatu 4, 00100 Helsinki).

Linda_Paldanius_rakennekynnet

En tiedä, vauhdittavatko uudet kimallukset kynsissäni päivääni – vai oliko ilmassa sittenkin ripaus joulumieltä? Joka tapauksessa olen viettänyt tämän päivän aivan pyöryksissä ja olo on kuin Liisalla Ihmemaassa. Olen tänään joutunut muun muassa perustelemaan sujuvaa suomenkielen taitoani, koska äidinkieleni on joku aivan toinen?!? Uuden kansallisuuteni lisäksi viikingit ovat tehneet ristiretkiä ja muuta yhtä sekavaa. 😀 Ihanaa kuitenkin huomata, että kaiken tämän pimeyden keskelle eksyy edes muutama näitä energiaa pursuava päiviä.

 

Energistä ja ennen kaikkea juhlavaa viikkoa kaikille! 😀 <3