Yksinkertaiset asiat ovat aina niitä vaikeimpia, ARVONTA!

*yhteistyössä m-webstore.fi

Etenkin meille suomalaisille vedenjuonnin pitäisi olla enemmän kuin helppoa. Mutta jostain kumman syystä suomalainen tarttuu kuitenkin työpaikallaan mieluummin kahvikuppiin kuin siihen helpompaan vaihtoehtoon, eli vesilasiin. Miksi veden juonti sitten on niin tärkeää? Vesi ei ole ainoastaan meille elinehto! Vaan sen laiminlyönnillä voit romuttaa hyvinvointiasi muun muassa jämäyttämällä aineenvaihduntasi, kuivattamalla ihoasi ja kärsimällä jatkuvasta väsymyksen tunteesta.

Koska veden juominen Suomessa on niin yksinkertaista, joudun itsekin miettimään päivittäin: “Olenko juonut tänään tarpeeksi vettä?” Kuntosalilla vesi virtaa kurkustani alas kuin itsestään, mutta töissä ja kotona sen ryystäminen unohtuu laittoman usein. Mutta ei enää! Supermass nutrition on vihdoin lanseerannut astetta leuhkemman *Gym Jug -juomapullon, jonka tilavuus on huimat 2,2 litraa. Ja mikä parasta! Tämä muovikanisteri on BPA-vapaa.

DSC_2656

DSC_2662

Omaan kanisterini tyhjennän kaksi kertaa päivässä. Lisään jokaista kanisteria kohden yhden mitallisen (10g) aminohappoja. Nyt olen ihastunut *EAA+ makuun vihreä omena. Se on taivaallisen hyvää! Toisen kanistereita tyhjennän, kun aterioiden väli venyy neljään tuntiin ja toisen kun olen treenaamassa.

DSC_2664

”EAA+ on tieteellisiin tutkimustuloksiin perustuva aminohapposekoitus, joka sisältää välttämättömiä aminohappoja (EAA) optimaalisessa suhteessa. Suurin osa tuotteen sisältämistä amino-hapoista on haaraketjuisia (BCAA). EAA+ stimuloi tehokkaasti lihaskasvua ja estää lihasten hajoamista. EAA+ sisältää lisäksi sitrulliinimalaattia, joka estää lihasväsymystä ja harjoittelun aikaista lihasarkuutta. EAA+ sisältää myös histidiiniä ja B6-vitamiinia. Histidiini tehostaa sitrulliinista saatavia hyötyjä ja B6-vitamiini vaikuttaa aminohappoaineenvaihduntaan.”

10 g ravintosisältö:

Energia 31,2 kcal

Proteiini 6,7 g

Hiilihydraatit 0,8 g

Rasvaa 0,002 g

Innostukseni keskellä haluaisin nyt arpoa yhdelle onnekkaalle lukijalleni Gym Jug -juomapullon ja 500 g EAA+ aminohappojauhetta (maussa vihreä omena). Arvontaan osallistut vinkkaamalla alla olevaan kommenttiboksiin oman vedenjuonti kikkasi. Osallistumisaikaa on perjantai 27.1 klo: 24.00 saakka.

DSC_2653

Ja kaikki jotka onnetar on unohtanut, voivat hyödyntää alekoodia LINDA10 -10% www.m-webstore.fi
Ja kaikki jotka onnetar on unohtanut, voivat hyödyntää alekoodia LINDA10 -10% www.m-webstore.fi

 

Arvonta on päättynyt ja tällä kertaa arpaonni suosi nimimerkkiä Pirre, onnea!

Terveelliset herkut, hyvästi joulun pöhö

Joulun jälkeen moni kamppailee herkkukierteen kanssa. Suu jauhaisi mielellään koko ajan. Tässä joulun aiheuttamassa purukaluston jauhamisvimmassa purukumi on laiha lohtu. Mutta mitä ihmettä sinne suuhun ähtää kun pakko päästä jauhamaan?

Tässä muutama muistutus niistä terveellisistä herkuista.

Ihan ensimmäisenä kannattaa alkaa hyödyntämään pakastinta. Joulun alla etenkin jääkaapin ovi on käynyt niin tiuhaan, että annetaan sen levätä hieman. Mikäli pakastimeen on jäänyt joulutorttu- tai piparkakkutaikinaa suosittelen pohtimaan vaihtoehdoista syntisintä, eli roskakoria. Inhoan heittää ruokaa roskiin, mutta kyseiset tuotteet on todella vaikea luokitella ruuaksi 😀 Mikäli roskakori on liian hasardi vaihtoehto muista tarjoilla viimeisetkin sokeripötköt uuden vuoden vieraille 😉 Eli missio: “Tee muista lihavia, niin näytät itse paremmalle” 😉

Palataanpa vielä siihen mitä terveellistä sinne pakastimeen kannattaa laittaa. Pakastimeen minulla on kaksi super herkkua jotka ovat banaani ja viinirypäleet. Jäiset viinirypäleet ovat sairaan hyviä esimerkiksi leffojen kylkeen. Mikäli tämä kylkiäinen kuulostaa köyhälle, kokeile hieman enemmän vaivaa vaativaa banaania. Pari jäistä banaania blenderiin yhdessä soijamaidon kanssa takaa sinulle frozen yogurt makuelämyksen 😛

Mikäli pakastin tuntuu vieraalle ja haluat pysytellä jouluna tutuksi tulleen jääkaapin parissa suosittelen Alpron Natural with Almonds Manteleilla. Ihan kuin jotain vanukasta (100g sis. 54 kcal). Tätä kannattaa maistaa myös esimerkiksi tuoreen pinaatin kanssa. Ruokalusikallinen salaatin päälle ja alkaa ne pupujen rehut taas maistumaan!

Omenat etenkin punaiset omenat ovat nyt super maukkaita ja edullisia, joten täytä jääkaappi niillä. Omenasta valmistat myös kätevästi mukavan pimeiden iltojen lohdun. Vanha Kunnon uuniomena on suussa sulavaa. Pilko omenat lohkoiksi ja laita noin 200 asteeseen uuniin 15-20 minuutiksi. Päälle voit heittää vähän kaurahiutaleita ja kylkeen esimerkiksi aikaisemmin esiteltyä frozen yogurttia. Mikäli banaanien jäätymistä ei jaksa odottaa, kokeile pilttejä tai vähäkalorisia mehukeittoja. Ihan sairaan hyvää!

12271516_10153716293966250_1207278818_o