NFE 2016 messut

Tänä vuonna kisamestykseni oli kehno. Tämä tarkoittaa sitä, että pääsin (itse asiassa ensimmäistä kertaa) tutustumaan kunnolla messujen tarjontaan. Vietin suurimman osan messuajastani luonnollisesti sponsorini Supermass -ständillä. Oli ihanaa huomata miten moni uskaltautui heittämään läppää kanssani! Oli myös hauskaa kuulla, että kanssani selfieitä ottaneet ihmiset halusivat ottaa kuvia, koska olen niin hauska. Kiitos tästä! Olisi kamalaa olla vain nätti 😀 Kaikki (vanhat)lukijani todella tietävät miten paljon inhoan sanaa nätti!

img_20161010_165045
Kiitos Tanja Viitanen upeasta kisalookistani!!!

Supermass selfieiden ohella kerkesin myös mussuttamaan joitakin maistiaisia. Valitettavasti suurin osa maistiaisista oli proteiinipatukoita. Itse en ole proteiinipatukoiden ystävä ja niin ei ole sisarenikaan. Kaksoissisareni oli minulle kuskina sunnuntaina ja kiteytti loistavasti messujen proteiinipatukoiden tarjonnan. “Joka paikassa oli cocktailtikkujen päässä niitä pikku kikkareita. Proteiinipatukoista oli tarjolla paljon eri makuja, jotka kaikki maistui kuitenkin ihan samalle. Pahinta niissä proteiinipatukoissa oli se, että ne kaikki maistui sille kamalalle patukkasuklaalle. 😀 Tuo patukkasuklaa kuvaa todella hyvin proteiinipatukoiden syvintä olemusta. 😀 Vaikka en proteiinipatukoista välitäkään, kyllä mullekin silti patukka maistuu 😉 Mutta tosiaan ne proteiinipatukat… 😀

Löysin messuilta myös jotain ihan ehtaa kamaakin. Paras ehtalöytö oli Roberts Berries. Heidän valikoimistaan löytyi super suloisia 1 dl mini marjajuomia. Berrit on valmistettu Suomessa ja ne ovat maidottomia, laktoosittomia ja gluteenettomia. Omaksi suosiksi nousi Berrie +beauty lakka&tyrni.

berrie_beauty_lakka_tyrni
Tuotteita voi tilata Robertsin verkkokaupasta 12 kpl:en myyntipakkauksissa (www.robertsberrie.com)

 

Rakettirepulla ei saa pokaaleja

Jostain ihmeen syystä olin ajatellut, että tämän viikonlopun ykkösasusteeni on rakettireppu. Idea osoittautui huonoksi ja kokemuksesta voin nyt kertoa, että rakettireppu selässä ei pärjää bikini fitness kisoissa.

0839ee4c67f6b4778b0b51c916aabc5e
http://www.eastlabs.sk/en/photo-gallery/2016-nordic-pro-legacy-cup/2016-nordic-legacy-bikini-semifinal-163cm

Lauantaina virittäydyin rakettireppuuni hyvissä ajoin ennen Ben Weider-lavalle nousua. Lavalla kuitenkin huomasin, että reppu oli jotenkin epäkunnossa. Vaikka kuinka yritin, en noussut ilmaan! Jalat vatkasivat siihen tahtiin, että meinasin juuri ja juuri pysyä pystyssä. Tämä näkymättömyysviitan alla ollut rakettireppu oli vaikuttava näky lavalla. Armottoman jalkojen vatkauksen kruunasin kehnoilla poseilla. Mutta ei hätää, en olisi pärjännyt Ben Weiderissä ilman reppua tai huonoja poseja. Lihasmassani etenkin jaloissa oli auttamattomasti liian pieni.

Bikini TOP 3 -163cm
Bikini TOP 3 -163cm

Lauantaista en oppinut juuri mitään ja päätin kantaa rakettirepun mukana SM-kisoihin. Muutin kuitenkin etuasentoani ja säilytin aika kovan jalkojen vatkauksen. Jännä kyllä, mutta sunnuntaina näytin lineup:ssa aika vanhalla ja isolle luuskalle. Kai on pakko myöntää, että mä kohta oon 30 v. ja painonkin olisi yhtäkkiä pitänyt olla -4kg. Vaikka itse olin enemmän kuin tyytyväinen lookkiini ja kuntoon… Ansaitsin viimeisen vertailurivistön. Luuska ei siis ollut lähelläkään finaalipaikkaa.

nfe2016-4300

Kaiken kaikkiaan tämä fitness -viikonloppu oli todella onnistunut ja en ole pitkään aikaan nauranut yhtä paljon. Tein parhaani ja en muuttaisi mitään.

screenshot_2016-10-09-19-35-00

Mun oli pakko saada kaikki tänä viikonloppuna selkään ja siksi otin myös Ilona Siekkisen <3