M-nutrition tuotepaketti arvonta!

*Yhteistyössä m-webstore.fi

Vuoden viimeisten päivien ja joulun juhlinnasta syntyneiden kilojen kunniaksi arvon M-nutrition tuotepaketin. Pakettiin kuuluu 90 kapselia ThermoCut Rasvanpolttajia ja 800g HydroIso heraproteiinivalmistetta maussa valkosuklaa-hasselpähkinä!

DSC01773

 Ja kaikki jotka onnetar on unohtanut, voivat hyödyntää alekoodia LINDA10 -10% www.m-webstore.fi

Ja kaikki jotka onnetar on unohtanut, voivat hyödyntää alekoodia LINDA10 -10% www.m-webstore.fi

Arvontaan voit osallistua 2.1-17 klo: 24.00 asti kommentoimalla kommenttiboksiin oman uuden vuoden lupauksesi.

Rauhallista vuodenvaihdetta!!!

 

LISÄRAVINNE ARVONTA!

*kaupallinen yhteistyö

Tällä viikolla lomailen ja siksi tämän viikon päivitykset tulevat alkamaan useamman kerran sanoilla kaupallinen yhteistyö. Tämä ei suinkaan tule olemaan lukijoille raskas sanapari, vaan se tarkoittaa sanaa ale!! Woop, woop!!

MNutrition

Vietin ihana viikonlopun lapsuudenystäväni Hennan kanssa. Kävimme mm. #bikinifitnesshelvetti hengessä mäkijuoksemassa ja ravinto tarjonnassa näytteli vahvasti sana fitness. Ei kuitenkaan pidä luulla, että söimme lähinnä ituja. Proteiini on punttijuntin tärkein ruoka-aine ja siksi vetelimme viikonloppuna mm. mehukkaat pihvit 😛

Proteiinista pääsemme aasina proteiinisynteesiin. Etenkin ennen treeniä ja treenin jälkeen kannattaa miettiä, miten ehkäiset ja edistät lihaskasvua. Aina ei perinteinen palautusjuoma, eli hera ole ehkä se paras vaihtoehto treenin ympärille. Ja miksi ei? Koska energia määrä! Mikäli teet “vain” esimerkiksi 30 min aerobista tai käyt joogassa (kuten me Hennan kanssa eilen) mieti voisiko pelkkä aminohappovalmiste olla järkevämpi vaihtoehto treenin ympärille tai harjoittelun aikana.

Pakko palata vielä tuohon eiliseen hot joogaan. En nyt ihan heti keksi mitään parempaa tuon järkyttävän hikoilun jälkeen kuin M-nutrition vesimelonin makuinen BCAA (Aminohappovalmiste) yhdistettynä jääkylmään veteen. Ystäväni Henna nauroi minulle koko viikonlopun kun hän huomasi kuinka urheilija tyhjentää sheikkerin. Täysi sheikkeri tyhjenee kuitenkin vain muutamassa minuutissa ja aika monta kertaa päivässä 😀 MUTTA, joogan jälkeen Hennan oma vesimelooni “aminopalari” tyhjeni ennätysvauhtia 😀 Kyllä nauratti, koska olin kuunnellut kevyttä vinoilua omasta sheikkeri tyhjennys tyylistäni koko viikonlopun ajan 😀

_20160704_085621

Mutta, jos joku ei ole vielä tätä herkullista aminoa testannut, nyt siihen on hyvä mahdollisuus käyttämällä alekoodia LINDA10 (-10% webstoren tuotteista) ja samalla osallistumalla blogini kommenttiboksin ARVONTAAN! Kommentoi kertomalla oman kesäsi suosikki treenimuoto. Kommentointi aikaa on keskiviikkoon 6.7 klo: 24.00 asti! Voittajalle ilmoitan sähköpostitse. Palkintona tietenkin M-nutrition BCAA 411 Aminohappovalmiste (maku: vesimeloni).

Ihanaa viikkoa kaikille <3