Jokaisella meistä on kaksoiolento, omani on 80 v. nainen

Keväällä esiintyessäni aamu-tv:ssä sain paljon palautetta ulkonäöstäni. Moni lähetystä katsellut oli sitä mieltä, että muistutan ulkoiselta olemukseltani hyvin paljon Lenita Airistoa. Alle 30-vuotiaana naisena en suoraan sanottuna ollut kovin imarreltu siitä, että muistutan ulkonäöltäni 80-vuotiasta naista.

Linda_Paldanius_Lenita_Airisto

Lenita Airistolta ilmestyi tänä vuonna eräänlainen elämäkerta nimeltä Elämäni ja Isänmaani. Kyseinen kirja kulkeutui käsiini ihan puhtaasti vain näiden kaksoisolento puheiden perusteella ja hyvä niin. Huomasin kirjaa lukiessani, että minulla ei ollut hajuakaan kuka Lenita Airisto on.

 

Lenita Airistolla on takataskussaan todella makea ura, jonka aikana hän on toiminut muun muassa yrittäjänä, mallina, tv-journalistina, tietokirjailijana ja mediavaikuttajana. Kirjan perusteella minusta tuli kertaheitolla todellinen fani ja nämä ulkonäkövertaukset tuntuvat nyt lukemani perusteella enemmän kuin imartelevilta. Suosittelen kirjaa erityisesti nuorille naisille. Itselleni tuli sellainen fiilis, että wau! Tämä kirja antaa varmasti monelle nuoremmalle naiselle inspiroivaa voimaa omaan arkeen! 5/5 Pakko myöntää, että kyllä meissä Lenitan kanssa on hyvin paljon samaa näköä. 😀

Linda_Paldanius_kaksoisolento
He ovat kuin kaksi marjaa 😀