Prezone stimulant free -ARVONTA!

*Sisältää mainoslinkkejä

 

Linda_Paldanius_tehoa_arkeen

Minulta kysytään usein, mitä laturia eli tehonlisääjää suosittelen. En tiedä, onko olemassa yhtään huonoa laturia? Pahanmakuisia kyllä, mutta laturia jolla ei ole minkäänlaista vaikutusta, en ole koskaan testannut. Usein unohdamme, että yksi yleisin eräänlainen laturi on kahvi. Kahvi on loistava esimerkki mieltymystemme eroavaisuuksista. Yksi rakastaa kahvin makua ja toinen puolestaan voi pahoin jo pelkästä kahvin tuoksusta. Myös siinä, miten suuriin määriin kofeiinia olemme kehomme totuttaneet, on suuria eroja. Jollekin 12 kuppia kahvia on normaali määrä ja jollekin toiselle yksikin kuppi kahvia on liikaa. Yhdellä ja samalla kahvikupilla on siis eroja.

Linda_Paldanius_Supermass

Linda_Paldanius_Prezone_Orange

No, miksi sitten ostaa itselleen verrattain arvokkaita tehonlisääjiä kahvin sijaan? Vastaus piilee sisällössä, eli aktiivisten aineiden määrästä ja niiden yhdistelmistä. Tarkempaa luentoa kaikkien mahdollisten latureiden ainesosien eroista en aio kirjoittaa. Nyt arvontaan ottamastani laturista stimulant free orange Prezonesta haluasin paljastaa sen verran, että uskoisin tämän olevan maultaan sellainen, johon on vaikea kyllästyä. Mikäli minun tulisi nimetä yksi kaikille sopiva universaali laturi, valitsisin ehdottomasti Prezone stimulant free orangen sen neutraalin maun ja treeniä buustaavan ominaisuuden vuoksi.

Arvontaan voit osallistua kommentoimalla kommenttiboksiin sanoilla Prezone orange. Osallistumisaikaa on perjantaihin 8.12. klo 22.00 asti. Arvonta on päättynyt. Voittajalle on ilmoitettu voitosta sähköpostitse, onnea Tommi!

Muistathan, että koodilla LINDA10 saat -10% kaikista M-Nutrition, M-Natural ja Supermass tuotteista osoitteesta m-webstore.fi!

 

Prezone ARVONTA!

*Sisältää mainoslinkkejä

Linda_Paldanius_tehonlisääjä

Nordic Fitness Expossa pääsin maistelemaan *Supermass Nutrition Zone -valmisjuomasarjan uutuusmakuja. Erityisen vakuuttunut olin maisteluni seurauksena Prezone ready to drink uutuudesta, jonka maku oli Super Energy. Syksyn treenien piristykseksi haluaisinkin nyt arpoa yhdelle lukijalleni 10 kpl Zone -valmisjuomasarjan tehonlisääjiä Super Energy -maussa.

 

Arvontaan voit osallistua heittämällä kommenttiboksiin sanat Super Energy. Osallistumisaikaa on maanantaihin 23.10. klo 0.00 asti.

 

Mikäli lisäravinnekaappisi kaipaa täydennystä, suosittelen käyttämään koodia LINDA10, jotta saat tilauksesi loppusummasta -10% osoitteessa www.m-webstore.fi. Huomasithan – kun tilauksesi ylittää 75 €, lunastat itsellesi astetta makeamman Supermass -vyölaukun! 😀

Linda_Paldanius_alekoodi

Arvonta on päättynyt ja tällä kertaa arpa suosi nimerkkiä Hilla, Onnea!