Prezone stimulant free -ARVONTA!

*Sisältää mainoslinkkejä

 

Linda_Paldanius_tehoa_arkeen

Minulta kysytään usein, mitä laturia eli tehonlisääjää suosittelen. En tiedä, onko olemassa yhtään huonoa laturia? Pahanmakuisia kyllä, mutta laturia jolla ei ole minkäänlaista vaikutusta, en ole koskaan testannut. Usein unohdamme, että yksi yleisin eräänlainen laturi on kahvi. Kahvi on loistava esimerkki mieltymystemme eroavaisuuksista. Yksi rakastaa kahvin makua ja toinen puolestaan voi pahoin jo pelkästä kahvin tuoksusta. Myös siinä, miten suuriin määriin kofeiinia olemme kehomme totuttaneet, on suuria eroja. Jollekin 12 kuppia kahvia on normaali määrä ja jollekin toiselle yksikin kuppi kahvia on liikaa. Yhdellä ja samalla kahvikupilla on siis eroja.

Linda_Paldanius_Supermass

Linda_Paldanius_Prezone_Orange

No, miksi sitten ostaa itselleen verrattain arvokkaita tehonlisääjiä kahvin sijaan? Vastaus piilee sisällössä, eli aktiivisten aineiden määrästä ja niiden yhdistelmistä. Tarkempaa luentoa kaikkien mahdollisten latureiden ainesosien eroista en aio kirjoittaa. Nyt arvontaan ottamastani laturista stimulant free orange Prezonesta haluasin paljastaa sen verran, että uskoisin tämän olevan maultaan sellainen, johon on vaikea kyllästyä. Mikäli minun tulisi nimetä yksi kaikille sopiva universaali laturi, valitsisin ehdottomasti Prezone stimulant free orangen sen neutraalin maun ja treeniä buustaavan ominaisuuden vuoksi.

Arvontaan voit osallistua kommentoimalla kommenttiboksiin sanoilla Prezone orange. Osallistumisaikaa on perjantaihin 8.12. klo 22.00 asti. Arvonta on päättynyt. Voittajalle on ilmoitettu voitosta sähköpostitse, onnea Tommi!

Muistathan, että koodilla LINDA10 saat -10% kaikista M-Nutrition, M-Natural ja Supermass tuotteista osoitteesta m-webstore.fi!

 

Koukussa

Lähes jokaisen meidän toimintaa voidaan ohjailla klassisella palkkio, rangaistus menetelmällä. Toimintaamme voidaan siis usein verrata koiriin. Koiramaisella käytöksellä en nyt hae takan haukkumista, johon ainakin itse sorrun laittoman usein. Koiran tavoin teemme asioita muiden mieliksi, mikä on kyllä ihan miellyttävä piirre myös ihmisessä 😀 Tämän miellyttävän mielistelyn ohella seuraamme palkkioita ja ne rangaistuksien perässä juoksijat ovat kyllä ihan oma genrensä! Ns. normaalit ihmiset palkitsevat itseään ja mielistelevät kanssaihmisiä palkkioilla. Nämä palkkiot voivat olla ihan mitä vain. Yhteistä palkkiolle on niiden koukuttava vaikutus.

 11219721_1019072374781082_3760575336037098939_n

Some eli sosiaalinen media on yksi omista isoimmista koukuistani. On ihan sama hengailenko somessa työn tai huvin merkeissä, sen koukuttava voima säilyy aina yhtä vahvana. Somessa palkitsen itseäni mm. kehuilla, huonoilla läpillä ja ystävillä. Olen huomannut että en osaa enää erotella koska vietän somessa vapaa-aikaani ja koska “töitä” tehden. Ehkä tuo sana “työ” on säälittävä tapani selitellä some riippuvuuttani.

Tekeekö some minusta narsistin?

Tottakai tekee, mutta olin narsisti jo kauan ennen somea! Jo ihan pikku kakarana rakasti olla THE Linda :DD Narsisti luonteeni kuvautuu hyvin rakkaan kaksoissisareni teinivuosina kehittelemässä lempinimessäni “MISS PIKKU IISALMI” tosin sain usein totella myös nimimerkkiä “CP”. Tuon “CP” nimen takana ei todellakaan ole mikään viileä englanninkielinen lyhenne, vaan se ihan aito alkuperäinen cerebral palsy 😀 Kiitos teini Laura! <3

Palatakseni vielä someen. Olen huomannut jopa heräileväni yöllä sinisen valon päällistelyyn ja selailevani sieltä tulevaa tärkeää informaatio, MISTÄ?!? Mihin ihmeeseen tarvitsen puhelinta kello kolme yöllä. Onko minulla tai läheisilläni joka yö joku hätä, ei taida olla… Tilanne olisi niin eri, jos olisin esimerkiksi setin ohuessa eksyttänyt kaikki ystäväni ja seisoisin Helsingin rautatieasemaaĺla ilman rahaa ja kenkiä :DDD Mutta kotona höyhenpeitteiden keskellä yöllä kello kolme, en tarvitse puhelinta vaan Nukkumattia. Miten ihminen voi olla niin pösilö että koukuttaa itsensä tämän tyyppisiin asioihin?!?

Toinen super pösilö oman elämäni koukku on kofeiini. Pösilönä onnistuin hankkimaan kahvihampaan vasta ensimmäisen kisadieetini aikana keväällä 2014. Fiksua eikö?!? Tätä ennen olin onnellisena naisena piristynyt pussiteen olemattomista kofeiini määristä.

 

Koukut jotka olen onnistunut selättämään:

-Tupakka

-Coca-cola

-Purukumi

Koukut jotka ovat vielä mutkalla kuin possunsaparo

-Some

-Kofeiini

Miltä sinun listasi näyttää?

Koukussa voi toki olla paljon vaarallisimpiin asioihin kuten päihteet, eli ehkä kaikki on sittenkin tosi hyvin! 🙂