Barbie is ready to party!

*Yhteistyössä

Eilen tästä muijasta kaivettiin kisadieetin alle jäänyt Barbie. Päivä alkoi Sydämen Pohjasta kampaamossa. Tanja värjäsi Sydämen Pohjassa KAIKKI (viime viikon kokovartalo karvanpoiston jäljiltä jääneet) karvat, eli kulmat ja hiukset. Ilmojen kylmenemisestä johtuen päähäni laitettiin myös vähän extra lämmikettä, eli teippipidennykset. Todellinen syy teippipidennyksiin ei suinkaan ollut kisaviikonloppu 😉

DSC01732

Pään värjäyskäsittelyn jälkeen poljin pää kolmantena jalkana kynsiin *ThorBeautyyn. Barbie teemaa noudatten kaimani Linda loihti minulle kisakynsiksi jokaisen pikkutytön unelmat!

img-20161005-wa0019
<3

Koska tällä viikolla minun on vaikeaa käsittää, mitä tarkoittaa sana aikataulu, myöhästyin kynsistä ihan perustellusti 25 min. Oho! Olen edelleenkin super pahoillani! Mutta ilmeisesti en kuitenkaan saanut ikivihoja niskaani. Linda lähti nimittäin vielä illalla treenaamaan kaverikseni Malmin East Bodylle. East Bodylle muuten iso plussa lämpimästä kuntosalista! Kisadieettiläinen kiittää!

img_20161005_201106

Tänään sählään vielä koko päivän töissä, mutta huomisesta lähtien vaihdan vapaalle! Huomenna käyn Lahdessa hoitamassa ilmoittautumisen viikonlopun kisoihin ihanan äitini kyyditsemänä ja heti ilmoittautumisen jälkeen ajelemme takaisin Helsinkiin. Lauantaina onkin sitten luvassa super aikainen herätys. Minulla on nimittäin meikki ja hiukset klo: 7.30 alkaen Tanjalla Lahdessa, eli herätyskello soi Helsingissä todennäköisesti tyyliin kello neljä 😀 Viime hetken vinkkinä voin vinkata että, jos joku on nyt hätää kärsimässä kisalookkinsa kanssa ota äkkiä yhteyttä: [email protected]

Nähdään Lahdessa ja Snapchatissa: linda.paldanius

 

Kuinka paljon kisameikki ja hiukset kustantavat?

*yhteistyössä

Kisalookin kustannuksista puhutaan yleensä hyvin leväperäisesti. Eli tyylillä: “Paljon ja vähän enemmän ja ehkä jonkin verran vielä tähän päälle.” SIIS MITÄ, PALJONKO?!? Ajattelin, että jengiä kiinnostaisi tietää OIKEASTI paljonko kisalook tuntuu pankkitilillä.

800_4552

Kisameikin ja hiukset voi rakennella myös itse tai vaikka kaverien voimin. Itse askartelemalla voi toki “säästää” mutta täytyy muistaa, että oikean värinen (Oompa Loompa) meikkivoide voi kustantaa helposti jo sen 20€. Eli “säästö” tässä kohtaa, ei välttämättä ole kovin merkittävä. Tietenkin kyseinen meikkivoide ei missään nimessä mene hukkaan, mikäli olet kova käymään esimerkiksi naamiaisissa ja pukeutumaan juuri tuoksi Oompa Loompaksi 😀 Ja tietty “ruskettuneilla” kasvoilla voi yrittää virheellisesti viestiä muille kanssaeläjille olemattomista etelänmatkoista. “Mun naama on siksi näin ruskea, koska olin vähän reissussa” 😀 Joo! Oikeasti Lahdessa ja tosiaan lokakuussa! 😀

Omasta kisalookista vastaa Tanja Viitanen. Lahdessa Tanja työskentelee yhdessä Tiina Ylikahri ja Milla Stenmann tehotiimin voimin Cumuluksen toisessa kerroksessa. Paikka on siis sama, jossa kilpailijakokous järjestetään.

MEIKKI 90€

HIUKSET 50€

Tanjan, Tiinan ja Millan tehokkaalle tiimille oli vielä muutamia aikoja vapaana Lahteen, sekä lauantaille että sunnuntaille. Nämä likat ovat heiluneet puuterisutien ja lakkapullojen kanssa kisalavojen takana jo viiden vuoden ajan. Eli varma nakki 😉 Ajan voit varata sähköpostitse [email protected]

Viime vuoden Unkarin MM -kisoihin vielä palatakseni. Meikki oli tuolloin tehtävä (pakon edessä) itse ja tuota hetkeä voisin hyvin kuvailla tällä Cooperin testi vertauksella:

Cooperin testi on opetussuunnitelman helmi. Tehdään niin, että testataan koulussa juoksukuntoa, mutta ei ikinä treenata sitä. Ihan sama kuin olisi joka kevät japanin kielen koe. Ei sitä osaa kukaan, mutta haluttiin vain katsoa kuinka paskoja te olette tänä vuonna.”

-Teemu Vesterinen

87b6f175ba80f0124916926ab7cd100f
Miten meni noin niin kuin omasta mielestä? 😀 Kivat lippu luomet, kymmen pistettä, miinus kymmenen!