Yritä mahdotonta, kiinnostu kaikesta

Kodin Kuvalehdessä oli hauska artikkeli 100 -vuotiaasta Helvistä ja hänen kahdestatoista elämänohjeestaan. Usein tämän tyyppisissä artikkeleissa korostetaan vain lähinnä sitä kuinka stressiä tulisi välttää, mikä on ehdottomasti helpommin sanottu kuin tehty! Tälläkin kertaa 100 -vuotias Helvi kehotti valittamaan vähemmän ja nauramaan useammin itselleen, eli rivien välistä luettuna stressaamaan vähemmän. Tässä Kodin Kuvalehden jutussa suorastaan inspiroiduin erityisesti yhdestä elämänohjeesta joka kuului näin:

“Yritä mahdotonta, kiinnostu kaikesta”.

Linda_Paldanius_inspiraatio

On päivänselvää, että ihan kaikesta ei voi kiinnostua. Saatikka sitten innostua. Käytämme usein ajan rajallisuutta verukkeena ja tekosyynä piilottaaksemme laiskan sutjakkaa perusolemustamme, mutta toisinaan on vaikeaa ehtiä hoitamaan edes niitä välttämättömiä päivän askareita…

 

Jokainen meistä on kuitenkin varmasti innostunut kevään mukanaan tuomasta auringonvalosta ja siksi kevät on onkin loistavaa inspiroitumisen aikaa!

Linda_Paldanius_hyvinvointi

Kevät on varmasti nyt viimeistään puskenut ulos jokaisen rinnoista vai sijaitsiko se kevät sittenkin jotenkin ihmeellisesti vain yhdessä rinnassa? Noh, joka tapauksessa esimerkiksi oma valon mukanaan tuoma energiani on purkautunut hyväntuulisuutena, pesän innokkaana rakentamisena ja jonkin sortin uudistumisen haluna.

 

Keväällä suosittelen jokaista lukemaan edes yhden kamalalta kuulostavan motivaatio -kirjan. Sen ei tarvitse olla mikään voimaannuttava höpö höpö -kirja, vaan esimerkiksi jonkun sortin menestystarina. Tämän tyyppisen kirjallisuuden avulla meistä jokainen voi löytää jonkun uuden asian josta innostua kenties jo uudestaan? Omalla lukulistallani on seuraavana jonossa Erik Bertrand Larssenin uusin teos nimeltä Vahva.

Linda_Paldanius_motivaatio_kirja

Ihanaa viikonloppua kaikille!

Jokaisella meistä on kaksoiolento, omani on 80 v. nainen

Keväällä esiintyessäni aamu-tv:ssä sain paljon palautetta ulkonäöstäni. Moni lähetystä katsellut oli sitä mieltä, että muistutan ulkoiselta olemukseltani hyvin paljon Lenita Airistoa. Alle 30-vuotiaana naisena en suoraan sanottuna ollut kovin imarreltu siitä, että muistutan ulkonäöltäni 80-vuotiasta naista.

Linda_Paldanius_Lenita_Airisto

Lenita Airistolta ilmestyi tänä vuonna eräänlainen elämäkerta nimeltä Elämäni ja Isänmaani. Kyseinen kirja kulkeutui käsiini ihan puhtaasti vain näiden kaksoisolento puheiden perusteella ja hyvä niin. Huomasin kirjaa lukiessani, että minulla ei ollut hajuakaan kuka Lenita Airisto on.

 

Lenita Airistolla on takataskussaan todella makea ura, jonka aikana hän on toiminut muun muassa yrittäjänä, mallina, tv-journalistina, tietokirjailijana ja mediavaikuttajana. Kirjan perusteella minusta tuli kertaheitolla todellinen fani ja nämä ulkonäkövertaukset tuntuvat nyt lukemani perusteella enemmän kuin imartelevilta. Suosittelen kirjaa erityisesti nuorille naisille. Itselleni tuli sellainen fiilis, että wau! Tämä kirja antaa varmasti monelle nuoremmalle naiselle inspiroivaa voimaa omaan arkeen! 5/5 Pakko myöntää, että kyllä meissä Lenitan kanssa on hyvin paljon samaa näköä. 😀

Linda_Paldanius_kaksoisolento
He ovat kuin kaksi marjaa 😀