Uusi kuntosali

Keskiviikkona vietin TAAS koko päivän maailman epäergonomisimmissa asennoissa. Olin nimittäin heti aamu kahdeksasta lähtien sisareni kantojuhtana. Kantojuhtana olo on sinällään ihan fine, mutta ne asennot… ai samperi, mitä alaselän tappamista muuttaminen voi olla! Olen ihan vakuuttunut siitä, että sisareni on päätynyt nykyisiin huonekaluihinsa ostohetkellä perustelunaan: “Mahdollisimman painava ja mahdollisimman hankala kantaa, kiitos!”. Vaikka muuttaminen on tosiaan ihan lyijyä, on se onneksi suhteellisen nopeasti taputeltua hommaa.

Toista se on uudella kuntosalilla, kun saa kouluttaa koko salijengiä taas ihan satasella.

Viikonloppuna tapahtuneen oman muuttoni myötä olen joutunut tosiaan vaihtamaan omaa lähiösaliani. Odotan jännityksellä kuinka kauan uudelta ympäristöltä tulee kestämään Paldaniukseen totuttelemisessa. Noloa, mutta totta – olen treenatessa ihmishirviö.

15178323_1287565267931790_8934253922718765745_n

Eilen meinasi tulla pissit housuun kun pohdin ystäväni kanssa miten tämän uuden kuntosalin jengin saisi ns. “jiiriin”. Keksimämme keinot ovat kaikkea muuta kuin painokelpoista tavaraa. Nämä keinot olivat tietenkin lapsellisille ihmisille tyypillisiä alatyylisiä uhitteluita. Vieläkin tulee kyyneleet silmiin kun edes kuvittelen tilannetta jossa kaksi rääpäleen kokoista mini muijaa käskyttää viattomia ihmisiä, jotka ovat tiedustelleet viattomasti: “Voinko tehdä välissä?”. Jengi varmaan luulisi näiden alatyylisten vastausten perusteella, että kärsimme molemmat touretten oireyhtymästä – mutta kun kesken treenin ei yksinkertaisesti jutella! Jos joku laite tai paino on varattu niin se on silloin ihan oikeasti varattu.

Luulen, että nyt olen uuden minimaalisen lähiösalini myötä löytänyt salin, jonne voin saada sen ihka oikean porttikiellon. Olen nyt väläytellyt siellä muutaman kerran niin häijyä naamaa, että luulisi jengin alkavan pikkuhiljaa vähän pelkäämään tätä hikipyllyä 😀 Nyt minun on oikeasti pakko skarpata ja opetella käyttäytymään siellä kuntosalin puolella. Eli Paldanius aloittaa nyt itsensä kouluttamisen kuntosalin käyttäytymissääntöjen osalta. Toisena vaihtoehtonani on yrittää raahata massiivinen takapuoleni tutulle ja turvalliselle kotisalilleni Töölö gymille. Pakko myöntää, että koin siellä tänä aamuna todellisen zen hetken. Kukaan ei tullut koputtelemaan olkapäätäni. Saatikka tullut huitomaan käsipainoilla minua päähän. 😀