Koska kilpailen seuraavan kerran?

Tänään Helsingin Kulttuuritalon läheisyydestä voi taas bongata käyskentelemässä merkillisen paljon todella päivettynyttä porukkaa. Luvassa on siis fysiikka -lajien SM -karsinnat, jotka järjestetään nyt ihka ensimmäistä kertaa Helsingissä! Kisojen lähestyminen näkyy aina myös luonnollisesti kuntosalilla. Töölö Gymillä on jo useamman viikon ajan voinut nähdä aikuisia ihmisiä poseeraamassa pikkuhousuissa. 😀

Linda_Paldanius_sydamen_pohjasta

Vuosi sitten ajattelin, että Paldanius ei tule kipuamaan lavalle enää ikinä. Olenkin nyt kuluneen vuoden aikana vastannut kaikille jotka ovat kysyneet koska tulen kilpailemaan seuraavan kerran, että olen eläkkeellä. Eläköitymiseni ei kylläkään ole mennyt vielä yhdellekään kyselijälle läpi ja siihen en usko itsekään. Aikuisen ihmisen ikä tosin näkyy jo kropassa ja ihan suoraan sanottuna minulla meni nyt lähes vuosi toipua viimeisimmistä kisakaudesta. Nyt kroppa toimii taas ja ihan hirveästi tekisi mieli ruveta suunnittelemaan uutta kisakautta. Kuntosalin puolella motivaationi on ollut koko ajan katossa, mutta silti kilpaileminen on tuntunut viime syksyn epäonnistumisien jälkeen liian rajulle. Elimistöni kestää tällä hetkellä todella hyvin ruokaa ja voimatasot ovat erinomaiset. Nämä tekijät ovat kyllä omiaan nostamaan kisakuumetta. Varmaa on se, että kevään 2018 tulen jättämään kilpailemisen osalta väliin. Syksy 2018 onkin jo asia erikseen. Nyt täytyy vain ensin malttaa rauhassa katsoa miten offi jatkuu ja mikäli asiat sujuvat yhtä hyvin kuin nyt, voin ihan vakavissani alkaa pohtia ensi syksyä.

Linda_Paldanius_syksy

Keskiviikkona istuessani kampaajani Tanjan tuolissa kampaamo Sydämen Pohjassa ,tuli suoraan sanottuna mieleen paljon hyviä kisamuistoja. Olen käynyt Tanjalla monta vuotta ja hänen kanssaan olemme toteuttaneet monet kisalookini. Omien kisamuisteluiden keskellä haluasinkin toivottaa supertsempit kaikille tänä syksynä lavalle kipuaville kisaajille! <3

Nainen on nainen vaikka voissa paistaisi

*Yhteistyössä Make-up & Hair Stylist Tanja Viitanen

Olen ollut pitkään ihan homeessa. Energiaa olen yrittänyt kaivaa tankkaamalla elimistöön voita, mutta tämä voissa paistaminen ei ole auttanut. Sängystä ei ole meinannut aamuisin päästä ylös millään ja ulkoinen olemus on pitkään ollut aika homssuinen.

Tänään tein kuitenkin korjausliikkeen ja suuntasin homeeni keskeltä kampaajalle. Olin ollut kampaajalla viimeksi ennen kisoja, eli 1,5 kuukautta sitten ja juurikasvu oli muuttunut taas tutuksi lokkien ulostetta muistuttavaksi valkoiseksi raidaksi keskelle mustaa päätäni. Kampaamotuolissa istuessani ymmärsin myös, että puhuminen virkistää aina. Jokaisella meistä on ystäviä joiden seurassa tulee aina onnellinen ja energinen olo. *Kampaajani Tanja on ehdottomasti yksi tällainen hyvän energian ystäväni.

dsc_2399

Homsuisuus karisi silmissä kun hiusraja vaihtoi värin takaisin turvalliseen mustaan. Naisellisuuteni ei suinkaan nostanut päätään vain uuden ehostetun kuontalon myötä, vaan kälättämisen. Naiset rakastavat kälättää ja kälättämisestä tulee aina onneliseksi!

Kampaajakäynnin jälkeen suuntasin endorfiileissäni vapaapäivää uhaten työpaikalleni ja nappasin sieltä mukaan kollegani Pilvin. Yhteinen lounas oli todellista luksusta, koska pääsin kälättämään lisää ja normaalisti emme pääse koskaan syömään yhdessä lounasaikaan.

Ravintola Why join the navy when you can be a pirate
Ravintola Why join the navy when you can be a pirate

Onnellisuus levelien ollessa katossa päätin vielä räväyttää ja mennä ostoksille. Normaalisti inhoan käydä ostoksilla, koska olen niin super hassun mallinen bodymuija ja en näin ollen koskaan löydä hyvin istuvia vaatteita. Tällä kertaa minulla oli vielä ihan mielettömän päätön tavoite ja se oli löytää uimapuku. Uimapuvun ostaminen on kuitenkin hivenen haastavaa näin talviaikaan! Hyväntuulisuuteni ansiosta olin niin kärsivällinen, että lopulta löysin aivan täydellisesti istuvan uimapuvun Funky Ladysta! Hyvä minä!

Mega onnistunut energinen päivä, joka on sanonut heipat homeelle pitää ehdottomasti päättää kovaan selkätreeniin. Seuraavaksi huitaisen Prezonet naamariin ja lähden pumppaamaan latsit leveiksi.

Energistä viikonloppua kaikille!