Raakasuklaa arvonta

*Sisältää mainoslinkkejä

Linda_Paldanius_raakasuklaa

Rakastan suklaata. Rakkauteni kohteen kanssa en naisena todellakaan ole yksin. Suklaiden suhteen olen kuitenkin aika nirso. Oma suosikkini löytyy M-nutritionilta. Kotoani löytyy aina M-nutritionin raakasuklaaproteiinipatukoita. Raw Choco Break -patukat ovat ravintoarvoiltaan niin hyviä, että niitä voi huoletta nauttia yhden vuoden jokaisena päivänä. Ja mikä parasta tuote on laktoositon, maidoton, gluteeniton ja soijaton!

Ajattelin yllättää kohtalotoverini ja arpoa yhdelle onnekkaalle suklaan ystävälle 10 kpl vegaanisia raakaproteiinisuklaapatukoita omassa suosikki maussani minttu. Arvontaan voit osallistua kommentoimalla alla olevaan kommenttiboksiin mikä maku kuulostaa sinusta M-nutrition raakasuklaaproteiinipatukoita herkullisimmalle: maustamaton, minttu vain appelsiini. Osallistumisaikaa arvontaan on torstaihin 30.3 klo 24.00 asti. Mikäli haluat hankkia omat patukkasi heti! Muista käyttää LINDA10 koodia jotta saat -10% alennuksen (koskee kaikkia M-nutrition tuotteita) osoitteesta www.m-webstore.fi.

Linda_Paldanius_proteiiniraakasuklaa

Makrot Choco Break Vege Mint 35 g

Energiaa: 205 kcal

Rasvaa: 15,1 g      

Hiilihydraatteja: 13,4 g

Josta sokereita: 7,9 g    

Proteiini: 5,1 g

Patukassa käytetyt raaka-aineet: kylmäpuristettu luomu kaakaopapu, kylmäpuristettu luomu kookospalmusokeri, riisiproteiini, kylmäpuristettu luomu kaakaovoi, luomu piparminttuöljy.

Arvonta on päättynyt ja tällä kertaa Onnetar suosi Iinaa jonka suosikki oli minttu 🙂

Härkiskaalikääryleet

Lihaton lokakuu itsessään ei ole innostunut minua kokeilemaan kasviperäisiä vaihtoehtoja. Vaan kuten olen jo aikaisemmissa postauksissa kertonut, että yksinkertaisesti liha on vain nyt viimeaikoina maistunut minulle suhteellisen huonosti. Mutta esimerkiksi Härkis on maistunut jo ehkä vähän liiankin hyvin!

pakkaus_harkis_h_620x404
www.versofood.fi

Härkis on siis härkäpapuvalmiste, jota myydään super kätevissä heti käyttövalmiissa pakkauksissa. Olen jo useamman kerran ostanut tämän 250 g paketin ja huomaamattani napsinut koko paketin yhdeltä istumalta. Härkis on siis täydellinen kiireisen ihmisen jauheliha!

Sunnuntai on usein sellainen päivä jolloin tekee mieli kokata. Eilen siis visioin vegaani, laktoosittomat, soijattomat ja gluteemattomat kaalikääryleet.

Kaalikääryleiden onnistumisen avain piilee vaiheessa yksi!

1.Koverra kaalin kova kanta pois käyttäen apuna veistä . Keitä kaali isossa kattilassa (suolalla maustetussa) vedessä n. 20 minuuttia. Irrota lehtiä sitä mukaan kun ne ovat kypsyneet.

dsc_22372.Keitä 40 g riisiä (Itse käytin Basmatiriisiä)

dsc_22393.Hienonna ja kuullota yksi kokonainen sipuli miedolla lämpötilalla paistinpannulla.

4.Sekoita 250 g (yksi paketti) Härkistä, (2 kananmunan valkuaista VEGAANI JÄTÄ POIS :D), kuullotettu sipuli ja kypsä riisi keskenään.

5.Lorauta uunivuoan pohjalle 5 g hunajaa. Halutessasi voit lorauttaa hunajaa myös valmiiden kääryleiden päälle ennen uuniin laittoa. Kaali tarvitsee makeutta!

dsc_2266

6.Esihaudutettuun kaaliinlehteen mahtuu n. 2 rkl täytettä. Kaalia kuluu kääryleisiin suhteellisen vähän ja lopun kaalin voit sekoittaa esim. ruokaisiin salaatteihin ja ottaa mukaan lounaaksi töihin. Lado kääryleet uunivuokaan vieri viereen saumakohdat alaspäin. Lisää pohjalle n. 2 dl vettä. Kypsennä uunissa 45 min 175 asteessa. Mitä kauemmin jaksat hauduttaa kääryleitä uunissa, sitä pehmeämpiä niistä tulee. Mutta muista tarkistaa, että pohjalla on aina edes hivenen nestettä. Toisaalta hyvin esihaudutetut lehdet eivät tarvitse kovin pitkää uunihaudutusta.

dsc_2272

 

Koko setin makrot:

Kcal 878

Proteiini  71g

Hiilihydraatteja 73 g

Rasvaa 24 g

Itse söin 4 kpl, eli puolet josta kertyi aterialle n. 440 kcal (proteiinia 36 g, hiilihydraatteja 37 g ja rasvaa 12 g).