Mitenkäs Paldaniuksen treenit kulkee?

En ole pitkään aikaan valottanut treenejäni. Kevään sairasteluputki alkaa olemaan tällä erää ohi ja huomasinkin toissapäivänä, että voin nauraa taas normaalisti. Viimeiset kolme kuukautta olen pystynyt lähinnä hihittelemään, koska syvältä sisimmästäni kumpuava räkänauruni on aiheuttanut lähinnä valtavan yskänpuuskan. Nyt räkänauruni on takaisin ja hymy on aika herkässä. Hymy on myös herkässä kesän parhaan ostokseni myötä, jotka ovat pyöräilyshortsit. Nuo vaippahousut ovat kyllä mahtavat. En tiedä miten voisin hehkuttaa noita aikuisten vaippoja tarpeeksi (joihin ei muuten sitten kannata ulostaa). Ne vaan on yksinkertaisesti SUPER MAHTAVAT!

Olen polkenut menemään polkupyörälläni nyt viimeiset neljä viikkoa. Ensimmäisen viikon aloitin varovasti ja pyöräilin noin 60 kilometriä. Homma onnistui sen verran hyvin, että olen nyt kuluneet kolme viikkoa sinkuttanut menemään noin 120 kilometriä per viikko. Viikottaiset kilometrimäärät saattavat kuulostaa ehkä korkeilta, mutta oikeasti maantiepyörällä polkeminen on aika kevyttä. Voin helposti istua loivassa alamäessä pyörän satulassa kilometrin pituisen matkan ilman yhtään polkaisua. Lisäksi pyörällä töihin polkemalla olen melkein nopeammin perillä kuin bussilla. Pyöräilyn ansiosta treenit ovat myös kuntosalin puolella saaneet aivan uutta paljon kaivattua buustia.

Linda_Paldanius_treeni

Linda_Paldanius_laihduttaminen

Olen treenannut salilla nyt seitsemän vuotta joista kuusi tavoitteellisesti. Tuossa ajassa olen oppinut, että rasva kertyy kroppaani naiselle edullisiin paikkoihin 😀 Itselleni on myös salilla viettämieni treenivuosieni myötä muodostunut käsitys siitä millaisella elopainolla treenit eivät enää kulje, eli kun bulkki menee “yli”. Tässäkin mielessä en tule enää koskaan vetämään offia, jossa ei ole yhtään aerobista. Treeneistä ei yksinkertaisesti tule mitään kun hengästyy jo käsipainoja katsellessa. Olen 162 senttimetriä lyhyt ja vuonna 2015, jolloin olin SM 2, offin korkein paino oikein hyvänä bulkkiaamuna oli plus 64 kg. Se oli kieltämättä liikaa. Siinä painossa ei jaksanut enää tehdä oikein mitään. Ruoka maistui. Tuohon painoon sitä sai syödä ja PALJON, joka sanomattakin arvatennn sisälsi PALJON myös p*****. Tosin vaikea sanoa miten paljon tuo p**** nosti painoani, koska minulla ei ole mitään halua kyseisen tavaran ravintosisällöstä. :DDDD

Jostain syystä ihmiset rakastavat kysellä minulta painoani. Tämä on aina yhtä loukkaavaa ja en aio paljastaa sitä nytkään. Sen verran voin paljastaa, että paino on tippunut työmatkapyöräilyn myötä puoli kiloa joka viikko. En ole dieetillä, vaan yritän lähinnä treenata kovempaa ja laadukkaammin. Tähän kovempaan treenaamiseen tarvitsin siis muutaman kilon pudotusta, koska hengästyin aivan liian helposti. Toki tämän kevään sairastelu oli omiaan pilaamaan treenitehoja.

Painoa kannattaa tosiaan seurata vähän viikko tasolla kun painonpudostus kolkuttaa jossain päin aivojasi. Puoli kiloa per viikko on ihan hyvä tahti normaalipainoiselle ihmiselle. Itse olen lähinnä seurannut painoa sen takia, ettei tule hölmöiltyä. Silloin itseään ei pysty huijaamaan esimerkiksi syömällä aivan liian vähän. Ajattelin ottaa vielä max. pari kiloa pois ja sitten taas nostella pikkuhiljaa kaloreita. Nyt olisi kuitenkin kaikista ihaninta pysyä vain terveenä ja pystyä treenaamaan ihan normaalisti. Nyt ainakin kulkee ja fiilis on kieltämättä korkealla! <3

Linda_Paldanius_kuntosalitreeni

Todisteena kunnon kohentumisesta voitte kuvista huomata, että pystyn olemaan punnerrusasennossa monen kuvan verran 😀

Nesteitä poistava mehu

Linda_Paldanius_sellerimehu

Eilen olin saksalaisessa Siwassa ja bongasin hevi -osastolta todella kutsuvan näköisen vihreän juurakon. Tämä juurakko oli selleri. Selleri on ehkä yksi maailman eniten vihattu vihannes. Voin itsekkin rehellisesti sanoa, että eilen katselin ensimmäistä kertaa elämässäni pahvilaatikossa ketareet levällään makaavaa selleriä kieli pitkällä! En tiedä johtuiko tämä sellerin himo siitä, että minusta on tullut vanha vai ylipäätään helkutin kuiva muija.

Natsi Siwasta haalin lopulta mukaani kaksi kassillista ruokaa jotka raahasin kotiini HKL:n kuluneiden renkaiden voimin. Bussi oli eilen jostain syystä erityisen extra-pölyinen ja ikävä kyllä tämä erikoispöly siirtyi bussin lattioilta hengityselimien kuljettamana suoraan suuhuni. Kotiin päästyäni olin siis aivan pölyhousu, pölysuu ja jotain muuta yhtä pölyistä tältä väliltä. Mutta onneksi minulla oli kaupasta bongaamani selleri takataskussani! Selleristä loin todella raikkaan nesteitä poistavan ja vastuskykyä buustaavan mehun! Mehu antoi kivasti kyytiä pölylle ja energiaa iltapäivän haasteisiin.

Linda_Paldanius_selleri

Sellerimehu 

puolikas kurkku

2 versoa selleriä

1 rkl sitruunamehua

1 rkl inkiväärimehua

5 g M-nutrition EAA+ lemon

Sekoita kaikki ainesosat keskenään juoksevaksi blenderissä

P.s jos haluat mehuun makeutta, kokeile omenaa