M-Nutrition ARVONTA!

*Sisältää mainoslinkkejä

Kaikki me elämme hetkessä ja vain kerran! ”Kerran vuodessa” teemme joka ikinen vuosi paljon erilaisia asioita, joista jokaisen näistä uniikeista asioista toteutamme tietysti TÄYSILLÄ. Näistä kaikista kuuluisista hetkessä elämisen jaloista taidoista huolimatta yllättävän moni herää tammikuun mukanaan tuomaan karuun todellisuuteen.

Joulu tai itseasiassa syksy ja ehkä osa kesästäkin on saattanut vierähtää ehkä vähän liiankin uskaliaasti. Tämä uskallus paljastuu nyt hetkessä eläjän venyneen vyötärön ruummiillistumana. Itse kuulun myös tuohon rohkeaan joukkoon, jota säännöt eivät ole viime aikoina pidätelleet. Hetkestä huolimatta on ehkä kuitenkin aika ottaa itseään niskasta kiinni ja palata ruotuun edes tammikuun ajaksi.

Paras keino kivuta kohti timmimpää olemusta on aloittaa aina yhtä mystisen haastava vedenjuonti. Aterioiden välissä nautittava vesilasi ei yksinkertaisesti onnistu, koska KIIRE… Itse asiassa töissä säännöllinen ruokavalio koostuu monen kohdalla kiireestä johtuen vedettömyyden ohella lounaasta, jonka jälkeen seuraa 4-6 tunnin paasto. Paastoa pitkitetään usein vielä diureettisen kahvin avulla.

Mikäli tunnistat itsestäsi yhtään paastoajan tai nesteen katkaisijan piirrettä suosittelen osallistumaan tämän postauksen amino -arvontaan (arvonta päättyy 12.1 klo 24.00). Blogin alareunasta löydät kommentiboksin, johon kommentoimalla sanalla AMINO osallistut M-nutrition vihreä omena EAA+ aminohappo -arvontaan. Näin olet askeleen lähempänä nopeampaa aineenvaihduntaan. 4-6 tunnin paastot katkeavat helposti mikäli muistat kahvitauolla hörpätä sheikkerillisen kylmää vettä, johon olet sekoittanut yhden mitallisen raikkaan makuista EAA+ aminohapposekoitusta. Näin ehkäiset myös mm. kataboliaa. Aminohapot toimivat myös loistavasti aerobisen harjoittelun jälkeisenä palautusjuomana.

Ai niin mikäli haluat kaiken nyt ja heti. Tilaa aminot kätevästi 10% alennuksella osoitteesta www-m-webstore.fi KOODILLA: LINDA10. P.s samalla koodilla saat kaikista M-Naturalin, M-nutrition ja Supermass Nutrition tuotteista -10% 

 

Arvonta on päättynyt. Tällä kertaa palkinto lähtee nimimerkille VeeraK

LISÄRAVINNE ARVONTA!

*kaupallinen yhteistyö

Tällä viikolla lomailen ja siksi tämän viikon päivitykset tulevat alkamaan useamman kerran sanoilla kaupallinen yhteistyö. Tämä ei suinkaan tule olemaan lukijoille raskas sanapari, vaan se tarkoittaa sanaa ale!! Woop, woop!!

MNutrition

Vietin ihana viikonlopun lapsuudenystäväni Hennan kanssa. Kävimme mm. #bikinifitnesshelvetti hengessä mäkijuoksemassa ja ravinto tarjonnassa näytteli vahvasti sana fitness. Ei kuitenkaan pidä luulla, että söimme lähinnä ituja. Proteiini on punttijuntin tärkein ruoka-aine ja siksi vetelimme viikonloppuna mm. mehukkaat pihvit 😛

Proteiinista pääsemme aasina proteiinisynteesiin. Etenkin ennen treeniä ja treenin jälkeen kannattaa miettiä, miten ehkäiset ja edistät lihaskasvua. Aina ei perinteinen palautusjuoma, eli hera ole ehkä se paras vaihtoehto treenin ympärille. Ja miksi ei? Koska energia määrä! Mikäli teet “vain” esimerkiksi 30 min aerobista tai käyt joogassa (kuten me Hennan kanssa eilen) mieti voisiko pelkkä aminohappovalmiste olla järkevämpi vaihtoehto treenin ympärille tai harjoittelun aikana.

Pakko palata vielä tuohon eiliseen hot joogaan. En nyt ihan heti keksi mitään parempaa tuon järkyttävän hikoilun jälkeen kuin M-nutrition vesimelonin makuinen BCAA (Aminohappovalmiste) yhdistettynä jääkylmään veteen. Ystäväni Henna nauroi minulle koko viikonlopun kun hän huomasi kuinka urheilija tyhjentää sheikkerin. Täysi sheikkeri tyhjenee kuitenkin vain muutamassa minuutissa ja aika monta kertaa päivässä 😀 MUTTA, joogan jälkeen Hennan oma vesimelooni “aminopalari” tyhjeni ennätysvauhtia 😀 Kyllä nauratti, koska olin kuunnellut kevyttä vinoilua omasta sheikkeri tyhjennys tyylistäni koko viikonlopun ajan 😀

_20160704_085621

Mutta, jos joku ei ole vielä tätä herkullista aminoa testannut, nyt siihen on hyvä mahdollisuus käyttämällä alekoodia LINDA10 (-10% webstoren tuotteista) ja samalla osallistumalla blogini kommenttiboksin ARVONTAAN! Kommentoi kertomalla oman kesäsi suosikki treenimuoto. Kommentointi aikaa on keskiviikkoon 6.7 klo: 24.00 asti! Voittajalle ilmoitan sähköpostitse. Palkintona tietenkin M-nutrition BCAA 411 Aminohappovalmiste (maku: vesimeloni).

Ihanaa viikkoa kaikille <3