Älykkyystesti

*Yhteistyössä offerilla.com

Tiedättekö ne tyypit jotka kailottavat aina kovaan ääneen, että inhoavat tyhmiä ihmisiä! Minä tiedän ja itse olen yksi heistä! Kaveriporukkaani kuuluu myös toinen vastaavanlaisten aivopierujen ilmoille päästäjä ja hän on kaimani Linda. Nämä kaksi Lindaa ovat myös äärimmäisen kilpailuhenkisiä ja aina valmiita haastamaan itseään. Näiden yhdistävien piirteiden innottamana haluasin yllättää ystäväni Lindan *offerilla.com sivuilta bongaamallani EXIT ROOM HELSINKI lahjakortilla.

lindapaldanius2

http://exitroomhelsinki.com/fi/start-fi/
exitroomhelsinki.com

Tänään testattiin siis Paldaniuksen ja kaimani Lindan älykkyyttä. Escape roomit eli pakopelit ovat tällä hetkellä ehdottomasti sellaisia vapaa-ajan aktiviteetteja joka ovat nyt todella suosittuja. Pakohuoneen ideana on leikkimielisesti testata miten nopeat hoksottimet sinä ja ystäväsi omaat. Peli on todella yksinkertainen. Tehtäväsi on löytää ulos lukitusta huoneesta 66 min aikarajan sisällä.

Testasimme kaimani kanssa tänään Vallilassa (Eurantie 2) pakohuoneen nimeltä President’s apartment. Exit room Helsingillä on tarjolla useita erilaisia pakohuoneita erilaisilla teemoilla, mutta valitsin kyseisen huoneen koska siinä oli korkein suositusikäraja 😀 Odotin siis maksimaalista haastetta.

presidents_apartment_16_9

Ensimmäinen haaste oli löytää Vallilaan ja Paldaniuksen älykkyyden puute tuli selväksi jo heti tässä vaiheessa 😀 Onneksi sentään kaimani älyää sentään jostain jotain ja hän onnistui hienosti johdattamaan tämän eksyneen lampaan paikan päälle. Eksymisestä syytän 100% naviani joka rakastaa kävelyttää minua 😀 Ihan oikeasti! Miksi navigaattorini tuntee vain väli-ilmansuunnat?

Paikan päälle meidät otti vastaan henkilökunta, joka ohjeisti meitä huolellisesti mitä meidän tulee tehdä. Pelisääntöjä ei olisi millään jaksanut oikein kuunnellessa, koska sydämensyke alkoi nousta innostuksesta ja huoneeseen teki mieli rymistellä sisään, mielellään HETI.

Huoneen sisälle päästyämme ensimmäisenä vastaan iski toimettomuus. Mitä ihmettä täällä tehdään? Vaikka pelaajat saavat ennen pelin alkua hyvät ohjeet, kestää hetken ymmärtää että tehtävät tulee löytää itse! Otsalamppu otsalla homma alkoi kuitenkin pikkuhiljaa selvitä ja innokkuus otti taas vallan. Ratkottavat tehtävät vaativat päättelykykyä, yleissivistystä ja ryhmähenkeä.

Selvisimme lopulta ulos huoneesta 2 sekuntia ennen tuon 66 min aikarajan täyttymistä! Huh, sitä helpotuksen tunnetta. Tunnelma huoneen selvittämisen jälkeen oli todella mieltäylentävä: “Me selvittiin!!”. Koska homma oli sen verran hauskaa, oli pakko ruveta suunnittelemaan heti mihin huoneeseen menisimme ensi kerralla 😀