Ensimmäinen kerta

*Sisältää mainoslinkkejä

Linda_Paldanius_uutuudenviehätys
Kuva A-lehde Johanna Myllymäki

Jokainen meistä tietää miltä uutuudenviehätys tuntuu. Se hetki, kun onnellisuuden ja innostumisen yhdistelmä hetkellisenä pilkahduksena murtaa kaiken sen mihin olemme jo ehtineen kyllästyä. Sanotaan, että kaikki negatiivinen jää mieliimme parhaiten. Tämä voi hyvinkin olla totta, mutta emme myöskään unohda koskaan ensimmäistä kertaa.

Se, miten paljon uutta eli ensimmäisiä kertojaa koet viikkosi aikana on kiinni sinusta itsestäsi. Uuden ei aina tarvitse olla ylitsepääsemättömän mahtavaa tai jotain sellaista johon sinun on laitettava likoon kasa voimavarojasi. Kuuntelemalla ja pitämällä silmät auki pääset pitkälle.

Matkustamme mielellämme uusiin maihin lomalle, mutta parhaiten lomastamme jäävät mieleen joko ne ikävät sattumukset, tai sitten ne UUDET kokemukset – ei suinkaan lomalla nautittu lepo. Ihminen, joka ei koskaan syö karamelleja, ostaa kaupasta Tyrkisk Peppereitä, vain ja ainoastaan siksi että pussin kyljessä sattuu lukemaan UUTUUS. Kotona hän ei pode ostokrapulaa tai katsele kauhulla karkkipussin kyljessä komeilevaa ravintosisältöä. Tämän sijaan hän haluaa maistaa, miltä UUSI maistuu. Pyörähdämme vaatekauppaan sisään, vaikka emme missään nimessä tarvitse mitään, mutta kadulle suunnatut kevään UUTUUDET -mainos hypnotisoi meidät ostoksille. Kaupasta hankittu UUSI pusero jaksaa ilahduttaa useamman viikon ajan harmaassa arjessa pyyhältäessämme.

 

Aina UUSI ei kuitenkaan ole kallista materiaa, vaan sen saman uutuudentunteen voi kokea myös aivan ilmaiseksi.

 

Istut metrossa ja viereesi istahtaa tuntematon. Tuntematon alkaa jutustella sinulle ensi alkuun heinää ja puuta. Hetken kuunneltuasi huomaatkin, että tuntematon tarjoilee sinulle näkökulman jota et ole koskaan ajatellutkaan.

Uutuudenviehätyksessä kaikista hauskinta on sen jakaminen. Viikon sisään olen suu vaahdossa selostanut lähipiirilleni uusia kokemuksiani. Lauantaina opin uusia vatsalihasliikkeitä uuden treenikaveri opastuksella ja näitä vatsalihasliikkeitä olen sitten sujuvasti demostroinut ystävilleni ja ei niiltä ole säästyneet työkaverinikaan. 😀 Eilen onnistuin löytämään alelaarista tolkuttoman edullisen ja hauskan jakun. Innostuin uudesta jakustani niin paljon, että olen yrittänyt usuttaa ystäviäni kokeilemaan sitä vain ja ainoastaan siksi, että hekin huomaisivat, miten älyttömän hyvän löydön olen tehnyt.:D

 

Linda_Paldanius_Nailpoint

Samaisilla eilisen vapaapäivän tuomilla energioillani olin aivan huuli pyöreänä kynsihuollossa Sandralla Nailpointissa (Kalenvankatu 4, 00100 Helsinki). Huoltoon saapuessani vaadin ensimmäisenä nähdä kaikki uutuudet. Päädyin magneettikynsilakkaan. Näinkin pieni asia kuin magneetin avulla lakan värin manipulointi, tuotti minulle niin suurta uutuudenviehätystä, että kuvailin tätä taikaa aivan mielissäni Snapchattissä (linda.paldanius). Tytöt nauroivatkin minulle hoitolassa, koska jaksan aina innostua pienistäkin asioista.:D

Mutta kyllä se on niin, että SE ensimmäinen kerta meni jo teini-ikäisenä ja mikäli olisin jäänyt odottamaan järisyttäviä uutuudenviehätyksen tuomia tuntemuksia, olisin parhaillani aika onneton ihminen. Tosin loppukaneettina mainittakoon vielä, että SE ensimmäinen kerta on kylläkin jotain sellaista mitä en haluaisi kokea enää uudelleen, edes uutuudenviehätyksen nimissä. 😀

 

P.s Lupaan ehdottomasti jakaa tuon uuden vatsatreenini Snapchatissani viimeistään ensi viikolla 😉

lindapaldanius

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 15
Tykkää jutusta