Vuoden ensimmäinen kohde

Kuva: Youtube

Viikonloppuna sain nauttia kylmästä Münchenistä. Saksaan minut lennätti Opti Münichen joka on optisenalan messutapahtuma. Kyseessä oli siis työmatka. Messuilta onnistuimme tekemään upeita löytöjä myymälän aurinkolasi- ja kehysvalikoimaan. Ja vaikka kyseessä oli työmatka, oli viikonloppu kokonaisuudessaan kulttuurillisesti palkitseva ja omalla tavallaan jopa rentouttava.

 

Kuva: pxhere.com

Marienplatzin kellotornin nuket olivat kerrassaan mielenkiintoiset, mutta eivät mitään verrattuna riehakkaaseen Hofbräuhaus panimoravintolaan. Ravintolan rytmikästä musiikkia soittavat pelimannit nostivat tunnelman kirjaimellisesti kattoon. En pysty edes kuvittelemaan miten kovaksi meteli äityy Oktoberfestien aikaan. Ihmeellistä on oli myös se miten herkullisia kuivan näköiset pullan ja rinkelin yhdistelmät eli pretzelit voivat ollakkaan. 😀

 

 

Kuva: reseptitaivas.fi

Viikonlopusta toipuminen jäi tällä kertaa toiseen kertaan, sillä eilen olin jo kiinteästi takaisin työntouhussa. Tästä viikosta tuleekin yllättävän kiireinen keskiviikon pientä hemmotteluhetkeä lukuunottamatta.

Ihanaa viikkoa kaikille!

lindapaldanius

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 4
Tykkää jutusta