Näin vältät konvehtiähkyn

Linda_Paldanius_hyvinvointi
Kuva A-lehdet/Johanna Myllymäki

Moni on näin vuoden lähestyessä loppuaan pienoisessa ähkyssä  jo ennen kuin itse joulun karkelot edes ovat kerenneet alkaa. Jokaisella meistä on varmasti ollut nyt enemmän kuin tarpeeksi mahdollisuuksia kyllästää itseään muun muassa suklaakonvehdeilla pienissä jouluissaan. Jouluna saa toki syödä suklaata, mutta joulun aikaan jälkiruokapöytään kannattaa ujuttaa myös vähän jotakin muuta.

Jälkiruoka pöydässä kannattaa suosia hedelmiä. Tähän aikaan vuodesta muun muassa persimot ja appelsiinit ovat äärimmäisen herkullisia. Granaattiomena puolestaan on näyttävä lisä pilkottujen omenalohkojen kylkeen ja kuivatut hedelmät ovat mahtava konvehtirasian korvike iltanassutteluun.

Linda_Paldanius_hedelmä

Konvehtirasiat ovat siinä mielessä petollinen herkku, että suurin osa näistä sokeripommeista maistuu aika pahalle. Monessa juhlavassa konvehtirasiassa on todellisuudessa vain yksi tai kaksi oikeasti hyvän makuista ruskeaa kikkaretta. Silti jostain kumman syystä jokainen konvehti tuppaa aina häviämään niin sanotusti parempiin suihin. Mikäli marketeista löytyvät valmiit sekoitukset kuivatuista hedelmistä tuntuvat jotenkin karuille tuunaa ne itse. Viime vuonna laitoin tähän samaan aikaan oman suosikkini tapani tuunata kuivattuja taateleita. Tähän maailmankaikkeuden nopeimpaan jouluiseen namiin löydät täältä.

Ihanaa joulun odotusta! <3

lindapaldanius

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta