SUPER POWER -ARVONTA

*Sisältää mainoslinkkejä

Linda_Paldanius_treenilaturi

Supermass Nutrition syksyn kovin uutuustuote on ehdottomasti treenilaturi nimeltä Super Power. Super Powerin sisältämien aktiivisten ainesosien (mm. sitrulliinimalaatti, beta-alaniini, arginiini alfa-ketoglutaraatti, kreatiini) avulla parannat kehosi kykyä puskuroida maitohappoja. Lisääntyneen verenvirtauksen ansiosta lihakset jaksavat työskennellä entistä pidempään ja näin maksimoit lihasrasituksesi.

Mikäli tämä markkinoiden tehokkain treenilaturi on sinulta vielä testaamatta, suosittelen kommentoimaan sivun alareunassa olevaan kommenttiboksiin sanoilla Super Power. Näin osallistut arvontaan jossa kaikkien vastanneiden kesken arvotaan 750 g  Super Poweria maussa Pineapple Blast. Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 19.11. klo 00:00 asti.

Muistathan, että koodilla LINDA10 saat -10% kaikista Supermass, M-Natural ja M-Nutrition -tuotteista osoitteesta m-webstore.fi

Linda_Paldanius_alekoodi

Arvonta on päättynyt. Tällä kertaa voittajaksi valikoitui Heidi, onnea!

lindapaldanius

114 vastausta artikkeliin “SUPER POWER -ARVONTA”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 7
Tykkää jutusta