Sano ääneen, kun kaikki ei ole hyvin

*Sisältää mainoslinkkejä

Jokainen meistä kaipaa aika ajoin kuuntelijaa. Sanotaan, että puhuminen auttaa aina ja että kaikista suurin virhe jonka voit tehdä oman elämäsi pattitilanteissa, on olla hiljaa. Tänä päivänä on trendikästä olla onnellinen, hyvinvoiva ja ennen kaikkea iloinen. On kuitenkin suorastaan naiivia pitää yllä hyvinvointikuplaa jossa kaikki on aina super ihanaa.

 

On tervettä sanoa ääneen kun kaikki ole mennyt kuten strömsössä.

 

Se miten suhtaudut epäonnistumisiin ja vastoinkäymisiin kertoo myös paljon tavastasi suhtautua ylipäätään kaikkiin elämässä vastaan tuleviin tunteisiin. Mielihyvää tuottavat tunteet ovat postiivisen ihmisen elämässä läsnä useammin myrskypilviä päänsä päällä kantavan mutrusuun. Aina ei ole kuitenkaan hauskaa, ei edes Naantalin auringolla.

 

Todella vakavat ja hankalat vastoinkäymiset voivat joko opettaa tai sitten vastavuoroisesti vetää sinua entistä syvempiin vesiin. Tällä viikolla olen ollut useampaan otteeseen kuuntelijan roolissa, jossa hymy on ollut herkässä. On makeaa huomata, miten positiivinen asenne tarttuu. Negatiivisissa asioissa voi nähdä myös positiivisia puolia, mikäli vain itse niin haluaa. Tässä ainakin itselläni on vielä paljon petrattavaa. Olen toisinaan todellinen tapavalittaja.

Linda_Paldanius_hyvinvointi
Taivaallisen kajon saattelema Paldanius 😀

 

Torstaina olin *Nailpoint (Kalevankatu 4, 00100 Helsinki) kynsihuollossa. Kynsiteknikollani Sandralla oli takanaan todella raskas pariviikkoinen. Sandran elämään kesällä tullut rakas pieni koiranpentu oli sairastunut vakavasti ja kirjaimellisesti taistellut hengestään useamman viikon ajan. Täällä Suomessa Sandra oli saanut silmäterälleen luokattoman huonoa hoitoa ja siksi hän oli päättänyt suunnistaa Tallinnaan sairaalaan, jossa hän tiesi saavansa koiralleen parasta mahdollista hoitoa. Tämä päätös osoittautui enemmän kuin oikeaksi ja Loomade Kiirabi Kliinikilla välittömästi aloitetulla antibioottikuurilla pennun henki oli saatu pelastettua.

 

Vastaavassa tilanteessa olisin itse ehdottomasti ollut pitämässä yhden naisen mielenosoitusta tämän suomalaisen luokattoman huonoon hoitoon syyllistyneen klinikan edessä. Valitukseni keskellä tuskin edes muistaisin, että koiranpentuni on elossa. 😀 Valittamisen sijaan Sandra pyysi, että kiitän blogissani hänen koiransa hengen pelastaneita tallinnalaisen eläinsairaalan henkilökuntaa: Kersti Kikerpuuta, Anastasia Vjatkinaa, Üllar Siiriä, Anu Poopuuta, Eva-Maria Taltsia, Anzelika Tsibizonaa, Anna Khadozhenkoa, Heikki Soolmannia, Viktoria Ivanovaa, Jelena Bugrovaa ja Gleb Pakinaa.

Ihanaa huomata miten isoja sydämiä osa ihmisistä kätkee sisälleen. Sydämellistä viikonloppua kaikille ja erityisen paljon sydämiä kaikille isille! <3

Linda_Paldanius_rakennekynnet
Kuuntelun ohella Sandra taikoi käsiini nämä ihanuudet, kiitos! <3

 

lindapaldanius

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 17
Tykkää jutusta