Kysy!

Linda_Paldanius_kysy

En ole pitkään aikaan tehnyt Q&A postausta ja etenkin Jodelissa tuntuu liikkuvan aika villejä kysymyksiä. Joten ehkä on parempi, että kysytte suoraan esimerkiksi minulta muiden jodlaajien sijaan 😉 Vastaan mielelläni treeneihin ja ruokavalioihin liittyviin kysymyksiin, mutta mikäli kysymyksesi liittyvät omaan kehonkoostumukseesi yms. annathan mahdollisimman tarkat taustatiedot itsestäsi. Esimerkiksi se kuinka monta vuotta olet harrastanut säännöllistä liikuntaa, vaikkapa kuntosaliharjoittelun muodossa, on relevantti taustatieto pituuden ja painon lisäksi 😉

Aihe on vapaa, joten anna palaa!

2.11-17 Kiitos kaikista kysymyksistä, vastaukset kysymyksiin löydät täältä.

lindapaldanius

12 vastausta artikkeliin “Kysy!”

 1. Moikka Linda! Päiväsi noin kalorit ja mikä avuksi minulle kun selluliitti on niin perkele en tiukassa näissä hevosen jaloissa?? Harrastan reipasta lenkkeilyä n. 6 kertaa vko ja salia 4xvko sekä välillä sisäpyörää yms hyötyliikuntaa. Syön monipuolisen terveellisesti, yhdellä herkkupäivällä vko. Kaikkea on koitettu juuriharjasta lähtien😂kiito?!

 2. 1. Aiotko vielä kisata?
  2. Kiinnostaako tuo wellnes sarja yhtään?
  3. Mitä sarjoja seuraat/olet seurannut?

 3. 1Mitä kaipaat malmilta? 2.millä salilla käyt nyt? 3.Oletko eeviin yhteydessä? 4.minne matkustat seuraavaksi tai olisi haaveena?5.tuleeko youtubevideoita/vloggausta?6.milloin seuraavat kisat 7.mikä luulet olevan seuraava hyvinvointi/ravinto/treenibuumi?

 4. Aloitettuani erään lajin missä pitää loikkia/hyppiä, jalkaterän oikea puoli kipeytyi muutaman viikon päästä niin ettei sillä voi kävellä ontumatta. Mikähän siinä on ja mitä sille pitäisi tehdä? t. ei varaa lääkäriin

 5. 1. Mikä on parasta elämässäsi tällä hetkellä?
  2. Kerro joku unelma minkä haluaisit toteuttaa

 6. Oletko koko tämän kisojen välisen ’offi’ ajan lisännnyt tietoisesti hiilaria vai ootko menny perstuntumalla vai miten? 😀 Ja kuinka suhtaudut herkutteluun, kuinka usein herkuttelet? Mitä oot mieltä offilla siitä että syö vaikkapa pullaa kahvin kanssa jos tarjolla on ja miten sellaiset pitöisi suhteuttaa päivän kaloreihin?

 7. Moi!
  Vaikutat sosiaalisessa mediassa hyvinkin energiseltä. 🙂
  Mistä löydät energiaa kiireiseen arkeen ja mitkä on sun tärpit muille jaettavaksi?
  Miten rentoudut parhaiten nollaan viikon meiningit?

  Varsinkin sun snäpeistä tulee aina hyvälle tuulelle. Kiitos siitä! 🙂
  Ps. tykkään sun (välillä kierostakin) huumorista 😀 ei se elämä oo niin vakavaa.

 8. Kun on olemassa kaikenlaisia jauheita/juomia, mitä ns. tavallinen mutta tavoitteellisesti treenava tarvitsee?

  Kuinka usein vaihdat saliohjelmaa?
  Tai kuinka usein se olisi hyvä vaihtaa? Mistä löytyisi uusia hyviä ideoita liikkeisiin? Tuntuu, että helposti jää tekemään niitä tuttuja ja turvallisia eikä usein vaihdakkaan ohjelmaa.

  Teetkö paljon keskivartalo treenejä?

  Lemppari liikkeet sallilla tällä hetkellä?

 9. Onko sun sisarukset täysin sisaruksia vai sisarpuolia, kun on eri sukunimet?

 10. 1. arvokkain esine jonka omistat 2. minkä taideteoksen ottaisit kotiisi 3. sydän vai järki? 4. mistä paheestasi haluaisit luopua 5.lempinimesi? 6. taito jonka haluaisit oppia 7. mikä sinusta piti tulla isona kun olit lapsi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 5
Tykkää jutusta