Prezone ARVONTA!

*Sisältää mainoslinkkejä

Linda_Paldanius_tehonlisääjä

Nordic Fitness Expossa pääsin maistelemaan *Supermass Nutrition Zone -valmisjuomasarjan uutuusmakuja. Erityisen vakuuttunut olin maisteluni seurauksena Prezone ready to drink uutuudesta, jonka maku oli Super Energy. Syksyn treenien piristykseksi haluaisinkin nyt arpoa yhdelle lukijalleni 10 kpl Zone -valmisjuomasarjan tehonlisääjiä Super Energy -maussa.

 

Arvontaan voit osallistua heittämällä kommenttiboksiin sanat Super Energy. Osallistumisaikaa on maanantaihin 23.10. klo 0.00 asti.

 

Mikäli lisäravinnekaappisi kaipaa täydennystä, suosittelen käyttämään koodia LINDA10, jotta saat tilauksesi loppusummasta -10% osoitteessa www.m-webstore.fi. Huomasithan – kun tilauksesi ylittää 75 €, lunastat itsellesi astetta makeamman Supermass -vyölaukun! 😀

Linda_Paldanius_alekoodi

Arvonta on päättynyt ja tällä kertaa arpa suosi nimerkkiä Hilla, Onnea!

lindapaldanius

86 vastausta artikkeliin “Prezone ARVONTA!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta