NFE 2017

Linda_Paldanius_supermass_nfe

Messut kysyvät aina omanlaista kisakuntoa myös messulla vierailevilta ja niillä työskenteleviltä ihmisiltä. Kisakuntoa tarvitaan niin fyysiseen että henkiseenkin rasitukseen, jonka messuilla vieraileva henkilö tulee kohtaamaan fitneksen yliannostuksen muodossa. Itse olin messuilla vain sunnuntaina. Mikäli olisin vetänyt saman yhdeksän tunnin setin myös lauantaina, olisin todennäköisesti vielä tälläkin hetkellä aika lopussa. Olen kuitenkin nyt toipunut jo ihan kiitettävän hyvin viikonlopun fitnesskrapulasta ettävoin sanoa olevani taas alussa. Uuden alun kunniaksi olen tiivistänyt fitnessmessujen syvimmän olemuksen muutaman alaotsikon alle.

 

Linda_Paldanius_m-nutrition

Proteiinipatukka

Kolmen eri lavan väliä juostessa messuilla vieraileva messuilija voi helposti kerryttää elismistöönsä yliannostuksen sokelialkoholeja, joista ei suinkaan tule humalaan vaan ennennäkemättömän täyteen suolistokaasua. Tänäkin vuonna itseensä pystyi pumppaamaan järkyttävän määrän kuplia periteisten patukoiden ohella mm. karkeilla ja jäätelöillä jotka olivat täynnä makua, ei vaan proteiinia 😀

Ikä

Uutena ilmiönä aikaisempiin vuosiin verrattuna messukävijän keski-ikä tuntui olevan tänä vuonna kaksikymmentä ja ihan vähän päälle. Olin mukana sadassa ja yhdessä kaverikuvassa. Jokaisessa kuvassa olin 100% vanhin 😀 Ei vaan, mutta täysi-ikäisyyden päälle lisättävät kymmen extra vuotta näkyvät ilmeisesti nilkoissa. Messujen jälkeisenä sunnuntai-iltana nilkkojeni ympärille oli kertynyt upea nesterengas sukanvarren ja lenkkareiden reunan väliin.

Valot

Usein puhutaan siitä, että lavavalot ovat niin kovat, mutta kyllä valot ovat julmat myös messualueella. Messuilla napsituissa kuvissa jengi näyttää ihan Pandakarhuille 😀

Käheä ääni

Tiesin jo aamuviideltä herätessäni sunnuntaiaamuna, että ääneni ei tule kestämään koko päivää ja niin se ei kestänytkään. Oli aidosti ja oikesti ihan sairaan mukava nähdä niin paljon kavereita. Lisäksi olin super otettu siitä, että todella moni etenkin Snapchatin (linda.paldanius) seuraajani tuli ilmiantamaan itsensä. Kiitos ihan superisti kaikille ihanille ihmisille, jotka uskaltauduitte juttusilleni sunnuntaina!

Linda_Paldanius_Supermass

lindapaldanius

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 10
Tykkää jutusta