NFE suorana Yle Areenasta sunnuntaina!

Sunnuntaina sinulla on oiva mahdollisuus katsoa Body Fitneksen SM -kisoja suorana Yle Areenasta. Areenan suora lähetys alkaa sunnuntaina 8.10 klo 11.55 ja on kestoltaan noin kaksi tuntia. Tämä on ensimmäinen kerta kun katsojat pääsevät seuraamaan fitness -kisoja netti-tv:n välityksellä kotisohvalta käsin. Klo 14.55 puolestaan starttaa Bikini Fitneksen SM, jonka suoran lähetyksen löydät täältä. Tämän yhteistyön eteen Nordic Fitness Expo ja Suomen Fitnessurheilu ry ovat uurastaneet vuosia. Ehkä siis vielä joku päivä fysiikkalajit tullaan mieltämään jonkin sortin urheiluksi. Yksikään fysiikkalaji ei kuitenkaan ole puhtaasti kauneuskilpailu tai vaikkapa pelkkään painonpudotukseen keskittyvä mittelö. Fysiikkalajeissa kilpaileminen vaatii joka tapauksessa aina myös sitä kuuluisaa urheilua. Ja onhan tämä uusi sopimus aivan mahtava etenkin kotoa käsin kisoja seuraavan katsojan kannalta. Muistan itsekin päivittäneeni useampana vuotena ihan tuskassa kaiken maailman body Facebook -sivuja kisojen tuloksia metsästäessäni. Tämä jos mikä tuntuu vähän hassulle. #luotettavalähde 😀

Linda_Paldanius_body_fitness_suorana

Omat odotukseni Lahteen ovat korkealla. Elimistöstäni tilapäisesti tällä viikolla vallan ottanut flunssanpoikanen on vihdoin päättänyt siirtyä jonkun muun päänvaivaksi. Näillä näkymin messuilla päivystää Supermass ständillä energinen Paldanius sunnuntaina 8.10 klo 9.00-18.00!

 

Linda_Paldanius_NFE

lindapaldanius

Yksi vastaus artikkeliin “NFE suorana Yle Areenasta sunnuntaina!”

  1. Vaikka tykkäänkin seurata fitnessiä ja se on harrastuksena mielenkiintoinen, niin pidän fitness-kisoja silti enemmän missikisoina kuin urheiluna. Sitten, kun arvosteltavana on jokin suoritus eikä ulkonäkö, niin voin laskea lajin urheiluksi. Muutenhan kyse on todella vain kauneuskilpailusta, jossa kauneuden kriteerit vaihtelevat sarjoittain ja niihin yltääkseen pitää kuntoilla.

    Kiva kuitenkin kun jaoit vinkin tv-lähetyksestä, tulen varmasti seuraamaan ainakin sivusilmällä! Katsoinhan minä niitä missikisojakin telkkarista, niin miksipä en näitä. Molemmat ovat ilmiöinä kiinnostavia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 12
Tykkää jutusta