On aika lentää!

*Sisältää mainoslinkkejä

Ystäville ei ole koskaan tarpeeksi aikaa. Siksi onkin hyvä välillä koota ystävistä tiivis pallo ja laittaa superpallon ruumiillistuman saanut taikaesine takataskuun jemmaan muutamaksi päiväksi. Tämä takatasku on tällä kertaa Rooma. Roomassa vietämme tyttöjen pidennetyn viikonlopun ja jälleen on ihan turha luulla, että lähden metsästämään paikallisia kuntosaleja. Neljän päivän treenitauko tulee minulle enemmän kuin tarpeeseen. Olen viime aikoina pyöräillyt niin paljon, että jalat eivät oikein tahdo ottaa palautuakseen. Etureidet eivät ole olleet useampaan päivään enää kiinnostuneita pyöräilystä 😀

Linda_Paldanius_Rooma
pixabay.com

Roomassa ei myöskään pyöräillä vaan uskon reissun koostuvat lähinnä rauhallisesta kävelystä. Kohteessa meillä on suunnitelmat lyöty jo aikalailla lukkoon ja uskon, että meillä neljällä naisella on edessään mahtava reissu. Olen enemmän kuin innoissani lähdössä imemään verkkokalvoni täyteen marmorilla päällystettyä arkkitehtuuria. Rakastan marmoria ja siitä inspiroituneena Sandra taikoi sitä lomani kynsiini viime viikon perjantaina Nailpointissa. Sandra osaa kyllä tehdä maailman upeimmat käsinmaalatut yksityiskohdat <3

Rentouttavaa loppuviikkoa!

lindapaldanius

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 3
Tykkää jutusta