Fitness Village testissä

Tästä kuntosali hoppingista on selvästikin tullut minulle ja ystävälleni Mikalle jonkin sortin harrastus. Aloitimme tämän saleilla hyppimisen noin kuukausi sitten sillä verukkeella, että etsimme Mikalle uutta sitä THE salia. Tämä THE salin etsintä tosin kosahti jo ensimmäisen kuntosalin Töölö Gymin kohdalla, jossa myös Mika nykyisin treenaa. Nyt olemme käyneet treenaamassa Helsingin kuntosaleilla lähinnä vain sen kuuluisan huvin ja urheilun vuoksi. Tällä kertaa hupia ja urheilua haettiin uudelta Kaisaniemeen avatulta kuntosalilta jonka nimi on niin villi kuin Fitness Village Training Center. Villejä ideoita pääseekin ihmettelemään jo heti alkuun vaikkapa Fitness Villagen kotisivuilta. Fitness Village on luonut muun muassa oman liikkujaa motivoivan treenipelin. Pelin lisäksi voit kerryttää applikaation avulla pisteitä myös ihan oikean kuntosalin puolella treenaamalla. Nämä pisteet oikeuttavat sinut myöhemmin erilaisiin etuihin, jotka voivat olla esimerkiksi Fitness Village -shaker. Ihan hauska idea ja luulen, että joku voikin motivoitua liikkumaan tämän kaltaisen pelin pisteiden jahtaamisen varjolla. Pelit jäivät itseltäni testaamatta, koska en missään nimessä ole tämän tyyppinen pelinainen. 😉

Linda_Paldanius_kuntosali
Kuvat: fitnessvillageshop.fi

Fitness Village on muutenkin aikamoinen hifistelijän unelma. Kuntosalin laitekanta koostuu muun muassa Life Fitneksen painopakkalaitteista. Näillä laitteilla treenaamalla voit kerätä erilaista dataa treeneistäsi. Varsinainen Tekniikka ihmisen unelma! Itse tosin olen niin masentavan käsi kaikkien uusien härveleiden kanssa, että tämä teknologia ei itseäni paljon puhutellut. Salilla löytyy onneksi myös erityisesti omaan mieleeni olevia Hammer Strength -laitteita niin sanotusta vapaiden painojen alueelta ja eikä tosin noihin Life Fitneksen painopakkalaitteisiinkaan tarvinnut osata mitään ihmeellistä koodikieltä! Bikini Fitness -kilpailijoiden bongaaminen ei myöskään tule tällä salilla olemaan vaikeaa. Tänään bongasin kolme bikiniä itseni lisäksi 😀

Linda_Paldanius_hammer_strength

Linda_Paldanius_kuntosali

Pakko myöntää, että kyseinen sali on tällä hetkellä ehdottomasti Helsingin hienoin. Tällä salilla tuoksuu kumi muuallakin kuin käsissä 😀 Eli uuden karheus on todellakin haistettavissa ilmasta. Itse olin eniten tulessa  salin traktorin renkaasta. Ehkäpä siksi, että olen niin pönde. Etenkin kisadieetillä olisi ihan sika kiva tehdä treenin loppuun vähän kelkkaa tai renkaan pyörittelyä. Itselleni Fitness Village toi mieleen muistoja Meksikosta jossa treenasin muutamalla todella hienolla kuntosalilla. Ehkä menenkin tälle salille, aina kun olen loman tarpeessa.

Linda_Paldanius_traktorin_rengas

Fitness Village Training Center

Kaisaniemenkatu 7

00100 Helsinki

Jäsenille kuntosali on avoinna ympäri vuoden klo 5–23.30. Vastaanotto puolestaan palvelee ma–to klo 12–19 ja pe klo 9–16. Liittymismaksu kyseiselle Fitness leirille on suhteellisen korkea 49 e ja kuukausimaksun normaalihinta on 69 e. Koska Fitness Village on avattu vasta hiljattain liittymis- ja jäsenmaksuihin on nyt tarjolla hyviä tarjouksia.

lindapaldanius

5 vastausta artikkeliin “Fitness Village testissä”

  1. Kisadieetistä puheenollen, vieläkö sinulla on suunnitelmissa kilpailla lähitulevaisuudessa? 🙂

  2. Vähän aiheen vierestä tulee nyt. Kiinnostuin maininnastasi Meksikossa, oletko ollut siellä lomalla vai pidemmänkin reissun tehnyt? Olen siis suunnitellut meneväni vaihtoon sinne, olisko jotain suosituksia tai vinkkejä heittää? 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 9
Tykkää jutusta