Huollon tarpeessa

*Sisältää mainoslinkkejä

Ihan hassu juttu on se, kuinka aina ennen lomaa kerrytämme helposti huolehdittavaksemme sadan ja yhden asian stressaavan tehtävälistan. Jännästi tämä epämääräinen sadan ja yhden asian tehtävälista löytää tiensä aina ihan yhtä helposti takaisin arkeamme, myös heti loman jälkeen.

Tällä viikolla teen vain viikon mittaisen paluun optikkoliikkeen arkeen ja heti ensi viikolla puolestani luikin taas heti takaisin lomalle rähjääntymään. Tämä tarkoittaa sitä, että hoidan tällä viikolla samanaikaisesti kaikennäköisiä lomaan liittyviä paluu ja lähtö valmisteluita. Ihanana asiana mainittakoon heti ensimmäisenä se, että Itä-Suomesta lomalla hankkimani tuhat takapuolen itikan puremaa ovat vihdoinkin alkaneet parantua, hillittömän perseen raapimiseni jäljiltä. Suunta on siis vain ylöspäin ja tätä nousukiitoa aionkin jatkaa koko tämän viikon.

Linda_Paldanius_syksy_muoti

Linda_Paldanius_elämänasenne

Maanantaina aloitin työviikon nauttimalla heti kärkeen vapaapäivän iloista. Huollatin itseäni muun muassa trimmauksen merkeissä Salon Milagrossa. Yksi mainittava hassu juttu noista sadasta ja yhdestä asiasta on se, että – Miten ihmeessä näinkin valkoiselle naiselle voi kasvaa turkkilaisen miehen käsikarvat? Onneksi Salon Milagrossa Minna osaa kaikenlaista, kuten taikoa turkkilaisista käsikarvoista silkinpehmeitä vauvan pyllyjä! 😀 Samalla reissulla Minna huolsi myös flirttailevat ripseni minttiin <3

Nuo hassut sadan ja yhden asian listat ovat tällä viikolla olleet myös puntarissani ja olen huomannut että elämäni on tällä hetkellä aika huoletonta. Eikö olekin totta, että mikäli stressiä aiheuttavat huolet koostuvat lähinnä sellaisista asioista kuin pyykinpesu, on elämässä asiat paremmin kuin hyvin.

Kaikki me kuitenkin kannamme huolta jostakin asiasta, ihan jatkuvasti. Stressaantuneen mielen huolet kannattaa toisinaan kirjoittaa ihan konkreettisesti ylös vaikkapa paperille – Mitä asioita tehtävälistallasi on? Moni asia joiden aiheuttamilla huolilla säälimme oman elämämme raskasta arkea, on asioita joille emme yksinkertaisesti voi tehdä mitään. Listaa katsellessa voi helposti myös ehkäpä pönkittää omaa itsetuntoa – Kaikki on oikeasti ehkäpä aika hyvin? 

En tiedä olenko lopultakin tottunut muutamaan oman elämäni kompastuskiveen vai onko minusta tullut lopultakin astetta löysempi? Nimittäin huomaan yllättävän usein naureskelevani ja suorastaan imeväni onnellisuutta muista onnellisista ihmisistä kuin pimeydessä ulvova ihmissusi. Syksy on aina ollut minun vuodenaikani ja sitä se on ilmeisesti myös tänäkin vuonna! Muutaman viikon sisään minulla on edessäni niin monta mahtavaa juttua, joista olen nyt enemmän kuin mielissäni!

Linda_Paldanius_hyvinvointi

Ihanaa syksyä <3

lindapaldanius

Yksi vastaus artikkeliin “Huollon tarpeessa”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 12
Tykkää jutusta