Näin piristät päivääsi

Linda_Paldanius_nauru

Nauru pidentää ikää ja edesauttaa ryppyjä. Ristiriitaisuudestaan huolimatta rakastan yli kaiken nauramista. Aina ei kuitenkaan naurata ja siksi näiden tuppisuuhetkien piristykseksi minulla on aina muutama varma kikka takataskussa päivän hymynkareen hankintaan. Ajattelin näin tulevan viikonlopun kunniaksi vinkata muutamia omia hymy kikkojani kaikille muille helpoille 😉

1.Haali Facebook kavereiksesi keski-ikäisiä juoppoja

Facebookin perimmäinen tarkoitus on ilmeisesti toimia lapsiperheiden taaperoiden vatsapöpöjen varoituskolmiona, mutta onneksi tässä kyseisessä mediassa piristystä vauva-arkeen tuovat keski-ikäiset juopot. Parhaita sosiaalisen median taitureita ovat tässä keski-ikäisten juoppojen kategoriassa ehdottomasti miehet. Näillä mestareilla on usein enemmän tapahtumia yhdessä ainoassa viikonlopussa kuin Salattujen elämien yhdessä kokonaisessa tuotantokaudessa. Veikkaan, että ilman näitä kyseisiä mestareita ei oma facebookini aukeaisi edes joka viikko. Nauran usein vedet silmissä kun tuhannen päissään tuotetut päivitykset elämän makaamisesta kerää alleen mittavan määrät arvailuja mikä juoma saa ihmisen näin viisaaksi.

1.1 Mikäli elämässäsi on niin hassu tilanne, että lähipiirissäsi vaikuttavat vain ns. normaalit yhteiskunnan jäsenet tai suruksesi oman elämäsi viinamäen miehet eivät osaa vielä käyttää sosiaalista mediaa, suosittelen tässä tapauksessa sinua jalkautumaan heti kello yhdeksältä aamulla lähimpään ruokakauppaan. Aamutuimaan ruokakaupassa ei suinkaan ole vain vanhuksia, vaan myös ne arjen sankarit joilla päivä lähtee käyntiin noin kello 9.02. Voin taata, että näiltä aamuvirkuilta voit kuulla marketin hyllyjen välissä todella hulvatonta mielipiteiden vaihdantaa. P.s Mikäli asut Helsingissä suosittelen kokeilemaan myös raitiovaunu numero yhdeksää, ihan vain niin kuin päivän piristys mielessä 😀

2.Treenaa ilman kuulokkeita.

Mikäli löydät itsesi jostain kumman syystä kuntosalilta naama nutturalla, kokeile treenaamista ilman kuulokkeita. Omaa pään päällä leijailevaa sadepilveä saa helposti kutistettua salakuuntelemalla tai änkemällä mukaan kanssatreenaajien keskusteluihin. Kuntosalilla pyörivällä jengillä on usein takataskussaan mahtavia tarinoita ja juuri sellaisia tarinoita, joita moni ihminen ei muuten kuulisi takuuvarmasti missään! Viime viikolla sain esimerkiksi kuulla eräältä mestarilta selonteon siitä, kuinka kauan keho tokenee treenikuntoon ampumahaavan jäljiltä. En ole koskaan aikaisemmin pohtinut tätä skenaariota, mutta toisaalta ihan hyvä tietää…

3. Perhe on pahin

Olen siinä mielessä todella onnekas, että itselläni on ihan mahottoman hauska perhe. Kaksoissisareni on suorastaan vaarallinen. Hänellä on hyppysissään taito jolla Paldaniuksen saa suorastaan pehmeäksi nauramista. Rakkaalle sisarelleni riittää tarvittaessa vain yksi sana, jolla hän kääntää oman hepulini maksimiin. Meidän perheen mahottomien juttujen isä on tietenkin isäni. Tämä kyseinen mestari on ollut mitä erikoisemmissa hommissa joista yksi on mm. ratapölkkynä Kokkolassa kolme vuotta. Huh, tästä kaverista tuskin tarvitsee valaista enempää… Äidistä vielä sen verran, että hänellä on myös mahottumuus hallussa.

Ryppyistä viikonloppua kaikille ihanien ihoa rypistävien vesisateiden keskelle <3

lindapaldanius

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 16
Tykkää jutusta