Ensimmäinen kerta

Sanotaan, että vaihtamalla ei parane – Mitäpä siis jos se ensimmäinen olisikin aina paras? Tavallaan tämä on ajatuksena todella romanttinen ja tavallaan taas todella surullinen. Mieti miten paljon turhaa työtä oletkaan tehnyt, jos se ensimmäinen onkin aina se kaikista paras vaihtoehto!

Linda_Paldanius_henkinen_hyvinvointi

Niin tai näin, mutta ehkä siihen ensimmäiseen kertaan kannattaisi palata useammin. Etenkin ikävien asioiden kanssa kamppaillessa kannataisi ehkä useammin pohtia – onko näin käynyt ennenkin? Virheistä voi ehkä varmasti oppia, mutta niistä kärsiminen on tyhmää!

Linda_Paldanius_hyvinvointi

 Hyvästä seuraa usein jotakin huonoa ja huonosta taas jotakin hyvää. Aina elämä ei ole yhtä hauskanpitoa, mutta usein oman hauskan isoin käsijarru olet sinä itse. Toisinaan pitää osata luopua ja toisinaan pitäisi osata heittäytyä. Etukäteen on turha pelätä ja jälkeenpäin on turha jossitella.

Näistä viisauksista huolimatta oma kevääni kului aikalailla käsijarru pohjassa. Tulevaisuus pelotti ja soimaus oli toinen nimeni. Tätä keväällä kehittelemääni pimeyden valtakuntaa johti neitseellisen puhdas luonteeni, joka pitää itseään usein tarpeellisempana kuin onkaan. Kevään mittaan pimeyden valtakunnasta käsin tämä neitsyt onnistui siis jälleen kerran kehittelemään itselleen tehtävän, johon häntä ei todellakaan tarvittu. Unohdan usein sen faktan, että en ole neitsyt vaikka tyyliini kuuluvat puhtaanvaikoiset asukokonaisuudet. Tästä johtuen jouduin eilen jo toistamiseen antamaan itselleni potkut samasta roolista, josta olin noin vuosi sitten jo kertaalleen irtisanoutunut. Tässäkin kohtaa olisi ehdottomasti kannattanut nojautua siihen kuuluisaan ensimmäiseen kertaan. Toivon todella, että kolmas kerta ei sano totta. Elämä vaan olisi niin ihanan helppoa mikäli se ensimmäinen olisi aina se kaikkein paras.

Neitseellistä viikkoa kaikille <3

Linda_Paldanius_ensimmäinen_kerta

lindapaldanius

3 vastausta artikkeliin “Ensimmäinen kerta”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 25
Tykkää jutusta