Minuutti riittää

*Sisältää mainoslinkkejä

Minuutissa ehtii tehdä vaikka mitä. Kaikille minuutti -Mikoille voin nyt lohdutukseksi paljastaa, että tänä kesänä myös minusta on kuoriutunut varsinainen minuutti -Maija. Olen ennenkin ollut nopea, mutta nyt minusta on tullut entistä nopeampi.

Linda_Paldanius_ripsienpidennykset

Kuten aikaisemminkin olen kertonut, olen tosiaan kellottanut koko kesän muun muassa työmatkaani. Työmatkani kellottamisen jälkeen olen siirtynyt sujuvasti kellottamaan myös meikkaamistani. Nämä maalaushommat ovatkin osoittautuneet yhdeksi sellaiseksi taidoksi, jotka pystyn hoitamaan vain yhdessä minuutissa. Tämän taikatempun takana eivät valitettavasti asu kätevät käteni, vaan ystäväni Minna. Viime kesänä minulla ei ollut ripsienpidennyksiä ja tästä syystä naamarini päivän valon iskukestävyyteen saaminen vei lähemmäs kymmenen minuuttia. Ei elämä, mitä minuuttien tuhlaamista! Nyt minulle jää joka aamu yhdeksän minuuttia löysää ja ette arvaakkaan miten monta hommaa yhdeksässä minuutissa pystyy hoitamaan!

Tosiaan viime viikonloppu oli kevyesti kuvailtuna fyysinen ja tämän fyysisyyden nimissä olin onnistunut repimään jopa silmäripset päästäni. Onneksi Minna osaa loihtia Malminkatu 36 Salon Milagrossa silmät päähän naiselle jolla luomien reunoja koristaa kaksi kokonaista haiventa. Eilisen Minnan ehostuksen jälkeen nopea sipaus puuteria kasvoille riittää ja Paldanius on valmis päivän haasteisiin.

Linda_Paldanius_kauneudenhoito
Minuutissahan ehtii myös ottamaan vaikka nokkaunet 😀

P.s Kenen muun kotoa löytyi säkenöivällä 90 -luvulla Minuutti Mikko. Jumantsuikka se oli sitten kätevä härveli 😀

 

lindapaldanius

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 7
Tykkää jutusta