Tehoa treeneihin ARVONTA!!

*Sisältää mainoslinkkejä

Treenien tehokkuutta voi edesauttaa monella tavalla. Yksi tärkeimmistä tekijöistä on lepo, eli hyvin palautunut keho. Toinen tärkeä tekijä on ravinto, eli kun koneessa on polttoainetta lähtee kone paremmin käyntiin kuin moottori ilman löpöä. Levon ja ravinnon lisäksi pientä lisäbuustia voi saada treeneihin esimerkiksi treenikaverin ja päättäväisen asenteen avulla.

Toisinaan eteen tupsahtaa kuitenkin sellaisia päiviä joita edes asenne ei pelasta. Yöunia käy varastamassa valitettavan usein riiviö jota voidaan kutsua sellaisilla nimillä kuin stressi ja levottomat jalat. Välillä taas tämä järkevän aikuisen ihmisen sisällä asuva riiviö käy änkemässä elimistön täyteen sitä itseään. Mikäli tämä riiviö sattuu oikein julmalle päälle saattaa hän jopa nyysiä järkevän aikuisen ruokahalun! Toisinaan taas treenikaveri voi tehdä oharit ja asenne karata jonkun toisen taskuihin.

Oli tekosyy mikä tahansa treeniä edeltävään nuutuneeseen olomuotoon, on järkevän aikuisen onneksi olemassa yksi varma keino herättää keho treeneihin.

Linda_Paldanius_Prezone

Olen käyttänyt treenilatureita jo vuosia. Tykkään kovasti vaihdella latureita maun ja niiden erilaisten koostumuksien vuoksi. Tällä hetkellä olen ihan hurahtanut Supermass Nutrition uutuustuotteeseen joka on valmiiksi sekoitettu Prezone maussa vadelma. Tämä stimulanttijuoma on pakattu kätevään 250 ml pulloihin, joka sujahtaa pienen kokonsa vuoksi laukkuun kuin laukkuun. Juomassa on mm. korkea pitoisuus kofeiinia (200 mg) ja beeta-alaniinia (3 000 mg). Kofeiinin piristävän vaikutuksen rinnalla beeta-alaniini tuo mukavasti elimistöön tuon monesta pre -juomasta tutun pistelyä aiheuttavan tunteen mm. kämmeniin ja korvalehtiin.

Nyt yhdellä lukijallani on mahdollisuus voittaa 10 kpl Supermass Nutrition Prezone ready to drink juomia. Arvontaan voit osallistua kommentoimalla kommenttiosioon sanalla prezone. Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 9.7 klo: 24.00 asti. Mikäli kuitenkin haluat omat valmiiksi sekoitetut Supermass Nutrition sarjan Prezone, Intrazone tai Afterzone heti. Muista hyödyntää LINDA10 -koodia osoitteessa www.m-webstore.fi ja näin saat näistäkin tuotteista -10%.

Arvonta on päättynyt. Paldanius toivottaa mahtavia treenejä arvonnan voittajalle Remille!

lindapaldanius

161 vastausta artikkeliin “Tehoa treeneihin ARVONTA!!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 15
Tykkää jutusta