Ensimmäisen kesä neljään vuoteen ilman kisadieettiä!

Linda_Paldanius_elämäntyyli

Kesä 2017 on ensimmäinen kesäni neljään vuoteen jolloin en ole kisadieetillä. Miten tämä offi-kesä eroaa kolmesta edellisestä dieetti-kesästä? Ensimmäinen asia joka tulee mieleeni on se, että en ole koko kesänä käynyt kertaakaan juoksemassa mäkivetoja. Tyhjällä vatsalla vedettävä HIIT ei ole todellakaan aamuisin kiinostellut, mutta aerobista ns. ilman tavoitteita olen tehnyt hyötyliikunnan varjolla hyvin mielelläni. Kuntosalilla puolestaan olen käynyt minimissään sen neljä kertaa viikossa ja toisinaan jopa kuusi kertaa viikossa. Toki kuusi kertaa viikossa ei tarkoita ainakaan itseni kohdalla kuutta super kovaa settiä.

Isoin asia joka tänä kesänä on toisin on tekosyy. Myönnän olevani hyvin mukavuudenhaluinen ja itselleni tuo mukavuudenhaluisuus tarkoittaa rutiineja. Suoraan sanottuna ajatus festariteltoista saa minut kiljumaaan. Tänä kesänä olen tekosyiden puutteesta johtuen suostunut mukaan useampaan kinkeriin, joista olisin kolme edeltävää kesää kieltäytynyt välittömästi. Yksi tällainen reissu on torstaina starttaava karavaanarimatka.

Kotikaupungissani Iisalmessa järjestetään tänä viikonloppuna yksi kesän ykkösstapahtumista. Kyseinen tapahtuma on tietenkin nimeltään Oluset. Iisalmen kaupunki on ennen kaikkea tunnettu panimo- ja virvoitusjuoma-alan yritys  Olvista. Joten mikä olisikaan hienompaa kuin juhlia kesää olutfestivaalien merkeissä Olvin tehtaan pihapiirissä. Tapahtuman luksus luonteesta johtuen olemme ystävieni kanssa päättäneet viedä glamourin astetta pidemmälle vuokraamalla reissua varten matkailuauton. Tästä teiden tukosta löytyy kaikki tarvittava kuten dvd -soitin. Dvd:t pyörähtävät käyntiin heti torstaina ja suunnitelmissa on yöpyä ensimmäinen yö jollain matkan varrelle osuvalla leirintäalueella. Matkaa Helsingistä Iisalmen on kiitettävän 500 km, joten leirintäalueissa saattaa tulla eteen valinnan vaikeus. Voin kyllä taata, että tämän reissun tarkoituksena ei ole testata Iisalmen kuntoilu mahdollisuuksia. Matkailuautosta käsin aion ottaa kaiken ilon irti kotikaupungistani ja ihanista ystävistäni.

lindapaldanius

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 25
Tykkää jutusta