Elämää Kalliossa

Linda_Paldanius_tyyli

Olen vihdoin saanut muutettua ja olo on enemmän kuin helpottunut. Muuttaminen on kyllä ihan joka ikinen kerta yhtä raskasta! Uusi kotini sijaitsee otsikon mukaisesti Kalliossa. Kallio on oma suosikki asuinalueeni Helsingissä. Olen asunut Kalliossa useampaan otteeseen ja on ihanaa olla takaisin! Täällä Kalliossa minulla on nyt aivan ihana minimaalinen koti, jonka sisustaminen oli neliöiden puutteesta johtuen nopeasti hoidettu. Kallion suosiosta asuinalueena kertoo paljon se, että kyseisen miniasunnon näytössä oli valehtelematta lähemmäs kolmekymmentä muuta asunnosta kiinnostunutta kodinetsijää. Olin kyllä aidosti yllättynyt ja onnellinen, että sain kyseinen asunnon.

Tänään olen viettänyt kesälomani ensimmäistä päivää. Kesäloman kärkeen päätin hemmotella itseäni ja suunnata Tanjan käsiteltäväksi. Jostain syystä hiukseni ovat päättäneet ruveta kasvamaan huimaa vauhtia kesän kynnyksellä ja tästä syystä pääni oli lähinnä yhtä juurikasvua. Sydämen Pohjasta -kampaamossa ystäväni Tanja huolsi minut kesäkuntoon värjäämällä kulmakarvani ja hiukseni. Kelpaa tämänkin kesälomalaisen lähteä sitten torstaina viettämään vähän karavaanarielämää Itä-Suomeen.

Tällä hetkellä en pysty mitenkään kiteyttämään sanoiksi sitä kuinka onnellinen olen. Elämä todellakin hymyilee ja olen ihan varma, että suurin osa kadulla vastaan tulevista ihmisistä luulee minua ihan pähkähulluksi. Yksin hymyilevä ihminen kun näyttää joka kerta ihan yhtä hullulle… 

Ihanaa viikkoa kaikille!  <3<3<3<3<3

lindapaldanius

3 vastausta artikkeliin “Elämää Kalliossa”

  1. Montako neliötä asunnossa on ja kuinka iso osuus prosentuaalisesti suurinpiirtein menee tuloista vuokraan? Onko puheet ”15 neliön kämpästä 700 euroa” Helsingissä liioiteltuja..

    • Ei ole liioittelua ja tuo antamasi esimerkki on Helsingissä ihan kohtuullinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 30
Tykkää jutusta