Tyttöjen juttuja

*Sisältää mainoslinkkejä

Keskiviikkona olin niin stressaantunut, että suorastaan hilseilin. Maanantaina starttaava lomaviikkoni on pikkuhiljaa alkanut tuntua ansaitulta ja tänään käyntiin pärähtää muutto suorastaan helpotukselta. Muuttaminen on kyllä joka kerta ihan yhtä takapuolesta! Onneksi minulla on Intian karhu joka huolehtii, että tämä wannabe “Independent woman” saa aina kaikki hullutuksensa läpi. Ilman karhua minulla olisi edessä aika fyysinen viikonloppu. Tosiaan vaikka olenkin suhteellisen vahva, en minäkään niin kova muija ole että kykenisin muuttamaan polkupyörällä 😀

Stressistä ja väsymyksestä huolimatta treeneissä ei ole ollut moittimista. Kuntosalilla tunnen aina olevani lomalla ja lomallahan ei mökötä kukaan muu kuin suomalainen 😀 Lomafiilikseen olenkin ottanut tällä viikolla jo useamman varaslähdön myös kuntosalin ulkopuolella. Keskiviikkona hemmottelin itseäni kynsihuollolla Nailpoint Helsingissä, jossa Sandra noudatti taas pilkuntarkasti mahdottomia toiveitani. Nyt minulla onkin jo sisustuksesta trendikkäänä tutuksi tullut marmori koristamassa kynsiäni. Sandra on todella taitava nimenomaan vapaalla kädellä maalaamisessa. Kiitos, taas tuli ihan täydelliset! <3

Linda_Paldanius_marmori_kynnet

Tällä viikolla olen saanut myös paljon rakkautta hilseilevän stressi olemukseni vastapainoksi. Kynsiteknikkoni Sandran perhe oli kasvanut pari viikkoa sitten yhdellä karvaisella pallerolla nimeltä Max. Tämä kolmen kuukauden ikäinen koiravauva oli omiaan lisäämään hoivaviettiäni keskiviikkona, jota pääsinkin toteuttamaan heti torstaina.

Torstaina sain nauttia koko päivän ihastuttavan pikku prinsessan seurasta ja voin kertoa että parempaa tapaa unohtaa stressi ei ole, kuin ottaa hyvin käyttäytyvä lapsi seuraneidiksi. Eilen sain prinsessan maailman mukaisesti olla myös itse ihan lapsi ja pohtia sellaisia ongelmia kuten: “Mitä eroa on My little Pony:lla ja My little Pony Equestria girls:llä?” Kaikille teille joille tämä dilemma on myös hämärän peitossa voin paljastaa, että nämä ohjelmat pitävät sisällään ihmisponeja! Ihmisponeista motivoituneena ängin itseni eilen myös mm. Mc Donaldsin lapsille tarkoitettuun leikkihärvelikuution sisälle, koska #alibilapsi <3<3<3<3<3

Linda_Paldanius_optikkoLinda_Paldanius_kauneus_hyvinvointi

lindapaldanius

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 10
Tykkää jutusta