Nyt loppui pyöräilyshortsien käyttö

Kuluva viikko tulee olemaan tältä erää viimeinen jolloin aion polkea töihin vaipat jalassa. Lauantaista lähtien tämä harakka tulee nimittäin pesimään vain muutaman kilometrin päässä työpaikastaan, joten pyöräilyshortsien toosaa suojaavaa turvaa tuskin tulen ainakaan työmatkoillani tarvitsemaan. Tämä sinällään vähän sääli, koska eilen sain huomata jopa kahteen otteeseen kuinka etevä pyöräilijä minusta on tullut.

Linda_Paldanius_hyvinvointi

Eilinen työpäiväni alkoi hikisen kolleegani ihmettelyllä: “Mistä ihmeestä sä Linda oikein ajat töihin ja mitä ihmettä tuolla Pasilassa tapahtuu”. Kollegani kesäkoti sijaitsee aivan naapurissani, joten työmatka on lähestulkoon yhdenmukainen omani kanssa. Tämä reitin utelu synnytti sisälläni megalomaanisen onnistumisen tunteen, koska suuntavaistoni on yleensä pyöreä nolla. Koen myös usein olevani enemmän kuin eksynyt 😀

Suorastaan mystiseksi muodostunut kotimatkani ihmetytti myös illalla kuntosalille pyörällä polkenutta Eeviä. Eevi oli hetkeä aikaisemmin ilmoittanut saapuvansa salille noin puolen tunnin kuluttua ja kuinka ollakaan tuo puolen tunnin matka venyi lähes tuntiin. Eevi oli tehnyt saman virheen kuin kolleegani ja ajautunut Pasilana tunnettuun Bermudan kolmioon. Tuo kolmio on kyllä mahtava, sillä sitä ovat valloittaneet jatkuvat rakennustyöt jo vuoden 1990 avajaisista lähtien. Ja todennäköisesti jo vuosia ennen niitä.

Linda_Paldanius_hyötyliikunta

Omat tämän kesän työmatkapyöräilyni tavoitteet eivät suinkaan liittyneet esimerkiksi kunnon kohentamiseen tai painonpudotukseen. Olin ihan oikeasti kuvitellut, että minulla olisi heinäkuuhun mennessä upeat pyöräilyssä päivettyneet sääret. Tämä haave osoittautui enemmän kuin typeräksi, sillä olen polkenut pyörällä tasan kerran ilman pitkiä housuja. Pyöräilyshortsien alle on ollut pakko kiskoa joka ikinen kesäkuinen aamu ja ilta legginsit…

lindapaldanius

2 vastausta artikkeliin “Nyt loppui pyöräilyshortsien käyttö”

  1. Persauksilleen on tainnut mennä parin muunkin kuvitelmat hyvästä pyöräilykesästä ja toinen noista oon minä ite. Niin kun suunnittelin oikein kertamäärien kera työmatkoja myöten pyöräilyni ja kuinka on käynyt? No nuo pikkulenkit on tullu väkisin rusikoitua pikkupakkasessa, joka nyt onneksi kuitenkin tällä kertaa tarkoittaa juuri ja juuri plussalla olevia lämpötiloja, mutta muuten on ollut aika hiljaista sillä rintamalla. No periks en oo vielä antanu, mutta aiemmat tavoitteet voi jo nyt heittää romukoppaan ja odotella sitä kesää, jos se nyt oikeesti sieltä vielä tulis. Intoa piisaa kyllä, että ei se siitä ainakaan kiinni ole. Äläkä sinäkään ihan vielä lopeta hyvin alkanutta oyöräilijän uraa. Kyllä se kesä kuivaa sen, minkä kasteleekin. 😉👍

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 14
Tykkää jutusta