Stadin juhannus

Linda_Paldanius_juhannus

Juhannusta Stadissa voi kuvailla vain yhdellä sanalla ja se sana on fyysinen. Juhlisin mielelläni huomattavasti enemmän mikäli homma ei olisi niin järkyttävän fyysistä. Ihan uskomatonta on se miten väsynyt aikuinen ihminen voi olla “muutama drinkki sivistyneesti” illan jälkeen. Stadin juhannuksesta yksi päivä tuhraantui siis suhteellisen vauvana. Vauvan elämähän rakentuu nukkumisen, syömisen ja sen syömisen jälkeen saattaa helposti tulla pikku puklu. Tällä kertaa sappinesteet saivat kellua turvallisesti sisälläni, mutta sen sijaan koin aikuisen ihmisen raivokkaan morkkiksen.

Morkkikseen paras lääke on olla äärimmäisen tehokas. Siivosin Stadin juhannuksen vastapainoksi ihan heikkopäisenä useamman päivän ajan. Morkkis vaatii usein myös astetta järeämmät eväät ja mikä olisikaan parempi tapa ravita vapisevia käsiä kuin pitsa. Oulunkylään on vihdoin avattu ravintola! Tietenkin Ogelin ainut ravintolaksi luokiteltava illallispaikka on pitseria… Hassua tässä paikassa on se, että kyseiseen ravintolaan ei pääse ilman pöytävarausta. Onnistuin änkemään itseni ja sisareni lauantaina tähän uuteen pitseriaan ja pakko myöntää, että hyvää oli. Capperissa pitsojen uniikki maku oli peräisin oliiviöljystä. Ruoka kokemuksena ⅗.

Tänään jalkatreeni kulki Prezonen ja lauantain pitsasta motivoituneen yllättävän kivasti. Stadin juhannuksen paras lopetus oli ehdottomasti onnistunut jalkatreeni. Ensi viikon työviikkoon lähden toivottavasti kipeillä koivilla ja täynnä energiaa. Energiaa tulen ensi viikolla todella tarvitsemaan, sillä perjantaina minulla on edessä muutto. JÄNNÄÄ!

lindapaldanius

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 13
Tykkää jutusta