Juhannusviikon teema on MÄRKÄÄ!

Linda_paldanius_kuntosaliharjoittelu

Juhannus on yleisesti tunnettu yhtenä niistä märimmistä suomalaisista juhlapyhistä. Veikkaan, että tämäkään vuosi ei tule olemaan poikkeamaan edeltäjistään. Suomalaiseen mustaan huumoriin sopiva keskikesään päivänsä päättäneiden lukumäärän arvailu voidaan taas pian aloittaa mökki reissujen iloksi. Tämä juhannuksen märkä tunnelma näkyi jo tiistaina, kun märkää tarjoiltiin jo heti aamusta taivaan täydeltä. Viime viikon maanantainahan kävi niin, että liukastuin pyörälläni kaatosateessa sporakiskoon. Tämä liukastuminen on henkisen puolen osalta jäänyt jo historiaan, vaikkakin polven ruvet ovat vielä tuosta ländäyksestä aika mustat.

Tiistaina otin siis varaslähdön märkään juhannukseen kastelemalla itseni oikein kunnolla. Vaikka tuo aamun työmatka olikin hivenen epämukava, tein todennäköisesti noista epämukavuus tekijöistä johtuen oman henkilökohtaisen ennätykseni. Kovalla vesisateella pyörä suorastaan lentää! Vajaan yhdeksän kilometrin työmatkaani tuhraantui vain rapiat kaksikymmentä minuuttia ja kyllä, kellotan matkani joka aamu.

Märällä teemalla jatkoin tiistai-iltana sujuvasti kyykytreenin parissa Töölö gymillä. Luvassa oli tekniikkatreenit, joissa Paldaniusta nöyryytettiin taas oikein kunnolla. Sain tästä nöyryytyksestä palkinnoksi uuden kyykkyohjelman ja todella märän olemuksen. 😀

Kuivempaa juhannusta toivottaen!

lindapaldanius

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 12
Tykkää jutusta