Mä olen mies!

Spotify on siinä mielessä aika hauska sovellus että se tarjoilee käyttäjälleen paljon sellaista musiikkia, jota et ehkä ilman kyseistä sovellusta kuuntelisi. Spotifyn viikon suositukset -lista muodostuu ilmeisesti omien biisivalintojen perusteella ja voin kertoa, että en useinkaan tunnista näistä biiseistä itseäni. Jostain syystä omat viikon suositukseni sisältävät yllättävän paljon ihan puhdasta humppaa…

Näistä random suosituksista johtuen olen nyt viimeisen parin viikon aikana luukuttanut ihan sikana Arola feat Rautaperseen -biisiä, joka on otsikon mukaisesti nimeltään “Mä olen mies”. Kaiken kaikkiaan kamala kappale, mutta täynnä todella hauskoja yleistyksiä miehistä. Olen kova tyttö raiskaamaan, eli soittamaan biisejä repeatilla ja niin olen tehnyt myös tälle kyseiselle rallille. Tämä biisi on naurattanut minua nyt muutaman viikon ajan niin paljon, että olen useampaan otteeseen meinannut huutaa pöyristyttäviin tilanteisiin miesten kanssa joutuessani ivallisena huomautuksena: “MÄ OLEN MIES”.

Otetaanpa tähän väliin muutama tyypillinen esimerkki miehistä joilla ei ole mitään käytöstapoja. Nainen (minä) poistuu lounasravintolasta yhtä aikaa mieshenkilön kanssa. Ulko-oven kohdalla miehelle iskee ilmeisesti aina vastaavanlaisissa järisyttävä kiire. Mies kiilaa sulavasti naisen ohi ja tarttuu hätääntyneenä ovenkahvaan. Miehen rynnistämisen taustalla ei tietenkään ollut kohtelias tapa avata ovea naiselle. Miehen kiireen taustalla oli kiire tietenkin livahtaa oven välistä niin sulavasti, että ulko-ovi jysähtää jämäkästi suoraan päin naisen pärstäkerrointa. Toinen tilanne, jossa meinasin karjua pää punaisena: “ MÄ OLEN MIESSSSSSS!” sattui perjantaina kuntosalilla. Ilmeisesti ilmassa oli aikuisten ihmisten perjantai-illan hepulia. Jostain käsittömästä luonnonlaista johtuen kaikkien kuntosalilla käyskentelevien kukkojen oli pakko tehdä selväksi muille kukoille, että he ovat enemmän kukkoja kuin ketkään muut kukot. Samperi, että minä mieleni pahoitin kun jouduin kuuntelemaan yhden emäkukon seksistisiä kukkoiluja mm. rintojeni kustannuksella. Kyseinen kukko, ei varmasti ole kuullut uutta suosikki biisiäni, joten päädyin miehittelyn sijaan huutamaan aikuismaiseen tyyliini: “Miten sä voit olla noin perseestä?!?”. Kukkotappelu päättyi lopulta lukemin KUKKO 1 – PALDANIUS 0.

Vaikka olen taas ihan suu vaahdossa osoittanut kuinka olemattomat käytöstavat miehillä yleisesti on… On minun pakko myöntää, että miehillä kovin helppoa ole. “Mä kuulun päällekarkaajien kastiin” Mutta hei, näinhän se on! 😀

P.s Kommenttiboksiin otan mielelläni vastaan vinkkejä teidän suosikki biiseistä, erityisesti nokkelat letkautukset kiinnostavat!

lindapaldanius

2 vastausta artikkeliin “Mä olen mies!”

  1. Kohtalaisen rankkaa ja mielenkiintoista tekstiä, mihin on yleisellä tasolla paha ottaa kantaa, mutta varmaan ainakin jossain määrin pitää paikkaansa.
    Onneksi omalla kohdalla ainoa tutulta kuulostava asia on tuo, ettei Spotify-sovelluksella tunnu olevan mitään käsitystä, mitä haluaisin kuunnella. 😆
    Toivottavasti sinulle jatkossa tulee vastaan myös hiukan paremmin käyttäytyviä miehiä, sillä kyllä niitäkin olemassa on. Harvinaisia ehkä, mutta ei ainakaan vielä ihan sukupuuttoon kuollut laji. ☺
    Tsemppiä joka tapauksessa!👍😉

  2. No ei haittaa vaikka käyt päälle:D suosikkibiisi kaikki 80-luvun biisit suosikki u.2:with or without you ja jotkut biisit,jossa saksofonisoolo on hienonkuuloinen hyvää juhannusta:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 15
Tykkää jutusta