Jännä

Aikuinen ihminen havahtuu yllättävän usein ihmettelemään ajan kulumista. Arki rullaa yleensä aikalailla omalla painollaan ja toisinaan elämään sattuu pitkiäkin ajanjaksoja jolloin elämässä ei tapahdu ns. yhtään mitään. Huomaan itsekkin välillä oikein häpeäväni rutiinien valloittamaa harmaata arkeani. Mitä Linda sulle kuuluu? – Öööö… Olin töissä ja salilla… Tätä on nyt jatkunut viimeiset kaksi vuotta, mutta kyllä minulle sattui tässä välissä jokin tosi jännä juttu jota en nyt vain satu muistamaan. Älä nyt vaan käsitä väärin, arkeni on kyllä täynnä kaikkea jännää. Jännä juttu, että nyt vaan ei ihan lähiaikoina ole tapahtunut mitään jännää… Jep, jep.

Kuva: yle.fi

Jännästä voimme jatkaa sujuvasti eiliseen päivääni, joka oli oikeasti aika jännä 😀 Eilen tämä harmaa rutiinirotta oli ihmeissään, kun torstai oli kirjaimellisesti täynnä jännää. Alkuviikosta vihjailin blogissani, että tällä viikolla tulen olemaan sijaisena (ainakin omasta mielestäni) aika erilaiselle henkilölle kuin itse olen. Vai kuinka monelle tulee ensimmäisenä mieleen Bull Mentulasta Linda Paldanius? Toivottavasti ei kovinkaan monelle ja tässäkin tapauksessa tuskin ihan suoranaista klooni mielikuvaa tuskin tarvitsee pelätä. Joka tapauksessa torstaina sain olla Bullin estymisen vuoksi mukana todella jännässä työtehtävässä. Sain nimittäin kunnian olla Aalto Yliopiston dokumenttilinjan pääsykoetehtävänä 😀 Tehtävään sisältyviä yksityiskohtia en voi paljastaa enempää, mutta sen verran voin sanoa että se oli todella jännää.

Jännitys ei suinkaan torstain osalta rajoittunut vain siihen faktaan, että kastuin kyseisenä päivä kolme kertaa. Tähän kohtaan voin todeta, että se on aikuiselle ihmiselle jo hivenen liikaa. Märästä ilmasta huolimatta työpaikkani välittömässä läheisyydessä sijaitseva liiketila syttyi kaikkien ikäväksi yllätykseksi palamaan. Iltapäivä kuluikin sitten töissä sujuvasti suu auki häken hälyttämää porukkaa kytäten. Onneksi tulipalosta selvittiin ilman henkilövahinkoja, mutta kyseisen liiketilan sisältö on nyt kyllä kirjaimellisesti mennyttä kalua :/

Itse asiassa tänäänkin on ollut yllättävän jännä päivä. Olen nimittäin kärvistellyt koko päivän lievien ilmavaivojen keskellä. Luulen, että nämä jännät ilmavaivat tulivat minulle takautuvasti myötätunnon merkeissä, kun katselin eilen kadulle hälytettyä poliisia joka jauhoi uskollisesti purukumia yhtäjaksoisesti kahden kokonaisen tunnin ajan. Olen myös varma, että purukumi ei vaihtunut noiden kahden tunnin aikana ja ehkä siksi poliisimiehen oli turvauduttava todella voimakkaaseen leukaluutyöskentelyyn. Tämä jauhaminen on niin raivokasta, että syytän häntä nyt tästä kuplivasta perjantaistani :DDDDDDD vitsi, vitsi

P.s. Sunnuntaina blogiini on tulossa lisäravinne arvonta!

lindapaldanius

Yksi vastaus artikkeliin “Jännä”

 1. Moi Linda!

  En oo koskaan kirjottanut sulle tai yleensä jaksa kommentoida mihinkään. Nyt on kuitenkin pakko, sillä haluan sanoa, että vitsi sä vaikutat ihanalta ihmiseltä! Ja myös tunnen olevani niin samanlainen sun kanssa monessa asiassa.

  Mä olen myös kauhea rutiinirotta 😀 Elämä pyörii työn, treenailun, kotihääräämisen ja parisuhteen ympärillä. Ymmärrän siis hyvin tuon, kun elämässä ei tapahdu ”mitään jännää”.

  Mä myös harrastan työmatkapyöräilyä ja se on kyllä ihan parasta, paitsi sateisina päivinä!! Eilen olin nössö, kun menin julkisilla sateen vuoksi..

  PS. Mulla on myös tänään ollu jännän ja kiireisen työpäivän vuoksi näin vapaalle pääsyn jälkeen ilmavaivoja xD syytän siitä kiireistä ja stressaavaa viikkoa, mikä purkautuu musta nyt ulos.

  Kaikkea hyvää sulle, piristät oikeesti mun päiviä aina snäpissä ym. Ihailen sun elämänasennetta! <3

  T. Piia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 14
Tykkää jutusta