Mummotunneli

Linda_Paldanius_mummotunneli

Viime viikolla kuulin hauskan jutun tuttavani elämästä. Tämä hauskuuttaja kertoi tulleensa aivan järkyttävän väsyneeksi heti kun hän oli täyttänyt kolmekymmentä ikävuotta. Hänen syntymäpäivistään tosin oli kulunut vasta pari viikkoa, joten tämä saattoi hyvinkin olla totta. Veikkaan, että oma väsymykseni alkoi heti kun mittariini kilahti 25 -ikävuotta.

Tämä 25-vuotiaana alkanut väsymykseni näkyy parhaiten viikonlopun riennoissa. Minulle kaikki juhlan tyngät ovat yhtä mummotunnelia. On suorastaan aivan toiveajattelua, että jaksan valvoa yli iltakymmenen. Viime viikon lauantaina ystäväni grillijuhlissa vieraillessani sain taas hävetä omaa mummouttani kun suupieleni meinasivat revetä massiivisten haukotusteni seurauksena. Kello kymmenen olin siis jo ihan ulapalla. Viimein kun uskalsin karata juhlista kello yksitoista “hissun kissun”, epäonnistuin tässä hissuttelussa täydellisesti. Juhlissa olleet juhlijat eivät kerta kaikkiaan voineet uskoa, että lähden “tyylikkäässä” pyöräilykypärässäni polkemaan yön selkään. Mummo ei todellakaan uskalla ajaa pyörällä ilman kypärää! Oli tietenkin sanomattakin selvää, että mummo oli lähinnä sylkenyt kuppiin koko illan, koska seuraavan päivän krapula oli mummon elämään liian uhkaava mielikuva. Toki seuraavana päivä päätä särki aivan tolkuttomasti, koska höyhensaarilla ei oltukaan turvallisesti kello yhdeksän… Oikeasti miten tissiposki alle kolmekymppinen nainen voikaan olla?!?

Tällä viikolla mummolla on luvassa jännä viikko. Olen tällä viikolla töissä kuutena päivänä ja tämän tolkuttoman optikkoliikehuvin kylkeen olen onnistunut ymppäämään kaikkea jännää. Pääsen nimittäin sijaistehtäviin. Loppuviikosta voin paljastaa kenen stunttina tulen tällä viikolla olemaan. Tätä ei kyllä tule arvaamaan kukaan! 😀

lindapaldanius

4 vastausta artikkeliin “Mummotunneli”

  1. Tervetuloa kerhoon 😁 Eipähän ole näin kolmikymppisenä mitään pelkoa mistään myöhäisteini-iästä ku ei todellakaan jaksaisi bailata missään edes ilta yhteentoista asti saatika sitten aamu neljään ✌ Väsyneenä on samanlainen olo kun ois vuosisadan krapula vaikka ei absolutistina mitään juokaan 😂 Kiva tietää että on olemassa myös muita tässä iässä mummoutuneita 🤓

  2. Oon niin sun vastakohta, voin valvoa arkenakin aamukahteen. Töissä aamulla saattaa väsyttää, mutta kotona virkistyy. Bileissä voi valvoa helposti kolmeen asti, neljän aikaan tekee tiukkaa. Kymmeneltä hädin tuskin huomaa illan alkaneen :D. Musta ei tuu mummoa 😀

  3. Mulla mummoutuminen alkoi viime syksynä kun täytin 19, alkuun lievänä ja selvinpäin jaksoi vielä kerran kuussa iltaa viettää, mutta nykyään on jo tuskaa jos ei viimeistään yheksältä saa olla peiton alla. Huvittaa, kun viimekesänä kaikki tunsi mut rellestäjänä ja henkilönä, joka lähtee aina milloin vaan minne vaan. Tänäkesänä ei toivoakaan, saati alkoholia uskalla ottaa kun yhden annoksenkin jälkeen on darra. 😀 mutta ei haittaa, ja jos tosissaan haluaa valvoa niin sittenhän valvon ja kärsin seuraukset!

  4. Hehe, täällä ilmottautuu yksi 19-vuotias, jolle baariin lähteminen on aina operaatio johon täytyy henkisesti valmistautua etukäteen – sinne kun lähetään vasta sillon 10-11 aikaan, kun muuten oisin jo nukkumassa. Myös toi pääkipu on niin tuttua, sisänen kello on tosi vahva ja jos sen sekottaa ni oivoi…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 13
Tykkää jutusta