Tuunaa oma suosikkisi

*Sisältää mainoslinkkejä

Stereotypioita noudattaen ostan usein hikiset jumppatrikoot jalassani maitorahkaa ja raejuustoa. Pari vuotta takaperin rahkabuumin ollessa huipussaan nämä suolistokaasuja mukavasti mahaan kerryttävät herkulliset maitovalmisteet olivat ainakin monesta pienemmästä helsinkiläisestä pikkukaupasta päässeet harmittavan usein loppumaan, mutta nyt tämä ongelma on historiaa. Nykyisin kaupat ovat pullollaan mitä erilaisempia maustettuja maitorahkoja. Voin vannoa, että kovana rahkafanina olen maistanut lähes jokaista kaupasta löytyvää maitotuotteiden aatelia eli maustettua maitorahkaa. Kuitenkin yksi näistä maitorahkoista on ylitse muiden ja se on, yllättävää kyllä, maustamaton Valion pehmeä maitorahka.

Linda_Paldanius_maitorahka

Linda_Paldanius_terveellinen_välipa

Valion pehmeällä maitorahkalla ei yksinään kuitenkaan tee yhtään mitään. Supermass Nutrition valikoimista löytyvällä Pro-Meal on Valion maitorahkan pelastus. Puolikas mitallinen Pro-Meal Tropical Mangoa ja purkki maustamatonta Valion pehmeää maitorahkaa saa aikaan taivaallisen yhdistelmän. Voin rehellisesti sanoa, että kyseinen kombo tarjoilee parhaan makuelämyksen verrattuna kaikkiin valmiisiin kaupan kylmäkaapeista löytyviin maustettuihin maitorahkoihin. Kiitos tästä superlöydöstä kuuluu Eeville, joka bongasi Fitness Classicista Supermass ständiltä Pro-Mealin meidän talouteen. Vaikka kyseessä ei ole mikään uutuus, olin ihan missannut tämän herkun. Oman rahkani tuunausta jatkan usein myös banaanilla ja toisinaan sekoitan myös mukaan Chian -siemeniä tai esimerkiksi tilkan sitruunaa (Huom! Maitorahka ei härskiinny tilkasta sitruunaa toisin kuin esimerkiksi maito). Tätä komboa lusikoin usein ihan mielissäni esimerkiksi ennen treeniä tai sen jälkeen!

1 banaani

1 purkki (250 g) Valion pehmeä maitorahka

20 g Supermass Nutrition Pro-Meal maussa Tropical Mango

(1 teelusikallinen sitruunamehua)

(Hyppysellinen Chian -siemeniä)

Linda_Paldanius_rahka

Linda_Paldanius_Pro-Meal

Annoksen makrot:

Kcal 328

Hiilihydraatteja 38 g

Proteiinia 36 g

Rasvaa 3 g

Muista, että koodilla LINDA10 saat -10% kaikista Supermass Nutrition ja M-nutrition tuotteista osoitteesta www.m-webstore.fi.

lindapaldanius

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 8
Tykkää jutusta